Simona K.

Simona K.

Responds on average within 1 hr
1 hr
Accepts new students

Simona K.

Accepts new students

Španielčina z pohodlia domova (on-line)

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Hola amigos.

Či už sa učíte španielsky jazyk, potrebujete sa v ňom zdokonaliť, prejsť gramatikou, rozšíriť si slovnú zásobu, alebo vás láka naučiť sa tento krásny jazyk, tak ste tu správne.

Niečo málo o mne.

Španielčine sa venujem už veľmi dlhú dobu, už to bude 15 rokov. Zmaturovala som s certifikátom zo španielskeho bilingválneho gymnázia. Potom som si zvolila na vysokej škole filológiu španielskeho jazyka a vyštudovala som magisterské štúdium zo Španielskeho jazyka a literatúry. Počas môjho štúdia som strávila tri mesiace na Malorke, kde som pracovala ako Au-pair. Taktiež som sa zúčastnila študijného pobytu v krásnom mestečku na juhu Španielska, kde som šesť mesiacov študovala obchodnú španielčinu. Moja posledná cesta v rámci štúdia bola namierená do Mexika, kde som po dobu ôsmich mesiacov spoznávala mexickú kultúru, cestovala a študovala medzinárodné vzťahy.

Dnes už s týmito bohatými skúsenosťami učím v jazykovke a rada aj TEBA naučím/doučím španielčinu, nech sa môžeme z toho zvučného a príjemného jazyka tešiť spolu.

Nos vemos! :)