Kristina K.

Kristina K.

Responds within 11 hrs, to 70% of messages
70% 11 hr
Accepts new students

Kristina K.

Accepts new students

Život je krátky, nauč sa angličtinu teraz!

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahoj! Som rada že si zavítal/a na môj profil. Som Kika a mám 23. Angličtinu som študovala od detstva. K maturite s C1 angličtiny na bilingválnom gymnáziu mi pribudla aj úspešne zvládnutá C2 štátnica. Okrem toho som absolvovala aj niekoľko výmenných pobytov v UK, kde som nazbierala veľa skúseností a nových poznatkov. Pracovala som v niekoľkých jazykových školách a rada budem učiť aj Teba! Milujem Anglicko, jeho kultúru, prostredie a najmä jazyk. Ak sa aj tebe vždy páčila angličtina, tak teraz máš výbornú príležitosť začať alebo sa zdokonaliť. Neváhaj ma kontaktovať, už teraz sa teším na našu spoluprácu :)!

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Štefan J.

Štefan J.

Unverified reference

Profesionálny, trpezlivý no zároveň priateľský prístup k výučbe, prispôsobenie sa požiadavkám študenta, skúseností z výučbou to sú vlastnosti ktoré tejto učiteľke rozhodne nechýbajú. Z vlastnej skúsenosti môžem len odporučiť.

Natália B.

Natália B.

Unverified reference

Kiku odporúčam, je velmi trpezliva a hodiny s ňou sú vždy zábava:)

Martinka J.

Martinka J.

Unverified reference

Úroveň výučby je naozaj nastavená vysoko, zároveň je na hodinách neskutočne priateľská atmosféra a uvoľnená nálada takže na hodiny sa vždy maximálne teším. Kika je veľmi trpezlivá, ústretová. Odporúčam!