Aurelio B.

Aurelio B.

Responds within 15 hrs, to 70% of messages
70% 15 hr
Accepts new students

Aurelio B.

Accepts new students

Conversazioni in italiano / Konverzácie v taliančine

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahojte, volám sa Aurelio, som rodený talian a žijem v Bratislave už 5 rokov. Ponúkam hodiny talianskej konverzácie cez Skype, pre každého kto chce prehĺbiť znalosti talianskeho jazyka a gramatiky, alebo jednoducho pre každého, koho zaujíma konverzácia v taliančine na akúkoľvek tému.
Študoval som právo a hovorím aj anglicky a španielsky.

Ak chcete zlepšiť vašu taliančinu zábavným spôsobom, neváhajte ma kontaktovať.
---------------------------------------------------------
Salve a tutti, mi chiamo Aurelio, sono italiano e vivo a Bratislava da 5 anni. Faccio conversazioni in italiano su Skype con chiunque voglia approfondire la lingua, la grammatica o semplicemente conversare su qualsiasi argomento.
Se volete migliorare il vostro italiano in modo serio, ma anche divertente non esitate a contattarmi.
Sono laureato in giurisprudenza e parlo anche inglese e spagnolo.
Ciao

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Nikoleta B.

Nikoleta B.

Unverified reference

Aurelio=un bravo ragazzo S Aureliom mavam konverzacne hodiny a mozem len odporucit.Komunikuje sa s nim velmi dobre,ci uz zaciatocnik alebo pokrocily,pokeca o vsetkom.Je zabavny.A od koho sa naucite najlepsie a najpouzivanjesie frazy ked nie od talina?🙂Takze sup sup pokecat s Auteliom.Za mna 10/10 👍

Tatiana V.

Tatiana V.

Unverified reference

Ako lektorka taliančiny sa sama potrebujem dovzdelávať, nakoľko taliančina je veľmi komplexný jazyk, a doučujem aj veľmi pokročilých študentov, ktorí pôjdu na štátnice. Aurelio mi vysvetlil viacero náročných tém, ktoré som nenašla ani v knihách. Je veľmi milý, trpezlivý a výborne komunikuje. Tiež so mnou spolupracoval na mojich lekciách a študenti si ho nesmierne obľúbili, pretože okrem vysvetlenia gramatických tém im porozprával aj rôzne zaujímavosti o Taliansku a bol ochotný komunikovať na každú tému, nakoľko má veľký prehľad. Veľkou výhodou je, že sa študentov veľa pýta, a hneď ich opravuje, takže ich nenechá robiť chyby. Veľmi odporúčam lekcie s ním, pretože sa nielen veľa naučíte a dozviete o Taliansku ale i zasmejete.

Jana L.

Jana L.

Unverified reference

Aurelio mi byl doporučen na konverzaci přímo mojí lektorkou italštiny, abych mluvila i s rodilým Italem. Věděla, co dělá! Aurelio je skvělý lektor a typický Ital otevřený jakémukoliv tématu ke konverzaci. Okamžitě opravuje chyby a vysvětluje, co jste řekli špatně, s čím si to třeba pletete. Rád sdílí tipy na italskou hudbu nebo filmy, aby pomohl s ještě větším prohloubením jazyka. Lekce s ním nejsou rozhodně nuda. Aurelia vřele doporučuji!

Deleted-d36ca9 D.

Account deleted

Unverified reference

Hodiny konverzácie s Aureliom sú veľmi zaujímavé a poučné. Dokáže s vami konverzovať o čomkoľvek keďže jeho vedomosti sú veľmi obsiahle. Je nesmierne trpezlivý a ovláda veľmi dobre Taliansku gramatiku. Odporúčam hodiny s Aureliom každému, kto chce zlepšiť svoje konverzačné schopnosti v taliančine :)