Lubomira W.

Lubomira W.

Responds within 11 hrs, to 100% of messages
100% 11 hr
Accepts new students

Lubomira W.

Accepts new students

Profesionálne online lekcie talianskeho, slovenského a latinského jazyka

  • 5/5 (rated by 30 students)
  • 112 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

OZNAM - TALIANSKY JAZYK:
Ponúkam online lekcie pre DOSPELÝCH, aktuálne LEN PRE POKROČILÝCH študentov.
...................................
„Ak s niekým hovoríš jazykom, ktorému rozumie, prihováraš sa jeho hlave. Ak s ním hovoríš jeho vlastným jazykom, prihováraš sa jeho srdcu.“ /Nelson Mandela/
...................................

Ciao a tutti!

Som lingvistka telom i dušou (PhD.) a moje celoživotné nadšenie pre taliansky jazyk a kultúru ma doviedlo až do milovaného Talianska, konkrétne do fascinujúceho renesančného mesta Ferrara v regióne Emilia-Romagna, kde už dlhší čas žijem. Taliančine sa venujem dlhé roky, a to nielen z odborného hľadiska, ale každodenne ju používam aj v rozličných komunikačných situáciách. Keďže som v priamom kontakte s talianskym jazykom a prostredím, veľmi rada Ťa oboznámim aj s rozličnými špecifikami tejto bohatej kultúry a s taliančinou, akú v bežných gramatikách či príručkách nenájdeš.

Vo veľkej miere sa venujem výučbe cudzincov, ktorých cieľom je dobré zvládnutie slovenského jazyka a získanie, resp. zlepšenie komunikačných kompetencií. Viacročným pôsobením v akademickej sfére a skúsenosťami v zahraničí som nadobudla výbornú úroveň angličtiny, ktorú doučujem formou konverzácií. Aktívne ju využívam aj pri lekciách slovenčiny s netaliansky hovoriacimi študentmi. Ovládam tiež latinský jazyk a dorozumiem sa po nemecky.
.......................................................
Už Ťa nebaví byť večný začiatočník?
Chceš si svoj jazyk zdokonaliť?
Chceš už konečne reálne komunikovať a nemať pri druhej vete blok?
Máš záujem o zaručene kvalitnú a efektívnu výučbu?

Ak áno, napíš mi a určite sa dohodneme. Poskytnem Ti potrebné učebné i iné doplnkové materiály a vyučovacie hodiny, resp. metódy prispôsobím Tvojej jazykovej úrovni a cieľom.



Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

References (30)

+ add reference
Erika L.

Erika L.

12 lessons taught

Pokiaľ sa chcete začať učiť taliančinu tak Ľubka je tá najlepšia voľba. Má veľmi priateľský a profesionálny prístup. Hodiny s ňou sú príjemné a každá je pripravená podľa dohody. Učivo je vysvetlené zrozumiteľne. Oceňujem veľmi profesionálny prístup. Teším sa na každú hodinu :)

Tutor's answer:

Grazie, Erika! ;)

Silvia B.

Silvia B.

6 lessons taught

Ľubka é una persona carina e dinamica. Le lezioni con lei sono vivaci e senza stres. Mi piace che il processo della educazione é adatto alle capacitá e ai bisogni dello studente. Aprezzo anche la sua professionalitá - l´acento, vocabulario ampio, materiali preparati avanti per ogni lezione ect. La consiglio a tutti chce vogliono fare un passo avanti con il suo l´italiano.

Tutor's answer:

Silvia, ti ringrazio. Sei bravissima! :)

Branislav M.

Branislav M.

5 lessons taught

S Ľubkou som mal doteraz 8 hodín, každú jednu hodinu sme využili na 100%, Vždy sa snaží využiť čas čo najefektívnejšie. Je veľmi pozitívna a flexibilná, čo je výborné v mojom prípade, vie výborne motivovať človeka k radosti z učenia, je veľmi profesionálna a je vidieť že je pre ňu dôležité aby ludí naučila a posunula ďalej, Ľubka je dôkazom, že učiteľ môže učiť s radosťou a odhodlaním aj keď učiť cudziu reč neni jednoduché. Dokážem povedať že do dnešného dňa som lepšiu učiteľku nenašiel, vždy sa na hodiny s ňou teším a som rád že mám možnosť sa od nej učiť Branislav MV.

Tutor's answer:

Grazie mille, Braňo! Anche tu sei bravissimo. ;)

Deleted-3fe929 D.

Account deleted

5 lessons taught

Lubomira Ďakujem! La consiglio molto come insegnante. Sono alla seconda lezione di Slovacco, e mi trovo benissimo. Lei è molto brava, professionale e paziente e continuerò a studiare insieme per avere un buon livello di Slovacco utile nel mio lavoro.

Tutor's answer:

Grazie mille, Paolo! La lingua slovacca non è una lingua semplice. Sei solo all'inizio ma sono felice di poter aiutarti a impararla nel miglior modo possibile. Veľa šťastia!

Kristína Č.

Kristína Č.

4 lessons taught

Som veľmi šťastná, že sa mi podarilo nájsť osobu, ktorá ma motivuje nie len k učeniu sa taliančiny ale vždy mi aj veľmi príjemne zlepší máladu. Hodiny s Ľubkou sú vždy veľmi prínosné a prispôsobené na mieru mojich žiadostí. Úprimne, považujem ju za jednu veľkú profesionálku vo svojom obore a doporučujem ju každému, kto zvažuje štúdium taliančiny. Navyše, je majiteľkou obrovského množstva materiálov, s ktorými je vždy veľmi ochotná sa podeliť. Vrelo odporúčam! :)

Tutor's answer:

Kristína, ďakujem za milé slová. Aj mne sa s Tebou výborne spolupracuje. Si šikovná a určite hravo zvládneš každú skúšku z taliančiny. Forza! :)

pictures and certificates