Filip K.

Filip K.

Responds within 22 hrs, to 30% of messages
30% 22 hr

Filip K.

Doučovanie angličtiny a francúzštiny v centre Bratislavy za skvelú cenu JEDNODUCHO, ZROZUMITEĽNE(aj online)

Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References

Description

Som bývalý študent Ekonomickej univerzity v Bratislave, odbor cudzie jazyky a kultúry, so zameraním na prekladateľstvo a tlmočenie v anglickom a francúzskom jazyku. Mám 23 rokov a už počas štúdia na vysokej škole som sa intenzívne venoval odborným prekladom v anglickom jazyku. S francúzskym jazykom som začal na osemročnom bilingválnom gymnáziu v Trenčíne, kde som počas štúdia absolvoval niekoľko výmenných pobytov vo Francúzsku, počas ktorých som si zdokonalil jazyk a zblízka nahliadol do kultúry krajiny. Cestujem často a do rôznych krajín, a oba jazyky neustále precvičujem.
Zameriavam sa predovšetkým na konverzácie, keďže z vlastnej skúsenosti viem, že sa jej na školách nevenuje dostatočná pozornosť. Tiež sa zaoberám čítaním s porozumením, slovnou zásobou, ale aj školským učivám.
Deti a dospelých doučujem už druhý rok, bez akýchkoľvek sťažností. Čo sa týka požiadaviek, snažím sa byť flexibilný a ústretový.
Čas strávený v zahraničí mi pomohol zdokonaliť sa predovšetkým v orálnej konverzácii. Nemám problém viesť hodiny zamerané práve na zlepšenie vašej komunikácie, ktorá je z mojej skúsenosti najefektívnejšou formou zdokonalenia sa v jazyku.
Poslednou dobou sa venujem aj doučovaniu cez internet.
Hodiny vediem v príjemnej atmosfére v pohodlí môjho/vášho domova, alebo na inom, vami stanovenom mieste.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na
kisacf (zavináč) gmail.com :)

References (2)

+ add reference
Rachel D.

Rachel D.

Unverified reference

Filip is a very nice person and teacher, He is helping me with the English. I´m French and a big plus is that he speaks my language fluently. I recommend!

Katarína B.

Katarína B.

Unverified reference

Určite odporúčam! Mala som hodiny angličtiny aj osobne a momentálne mám výučbu online a som maximálne spokojná. Filip je milý, ústretový a vždy dobre naladený.

Tutor's answer:

Ďakujem Katka, teším sa na ďalšiu spoločnú hodinu angličtiny!