Martina V.

Martina V.

Responds within 4 hrs, to 25% of messages
25% 4 hr

Martina V.

Doučovanie anglického jazyka s individuálnym prístupom

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday

Description

Som bývalá študentka angličtiny a literatúry. Venujem sa freelancovému učeniu angličtiny a takisto aj vyučovaniu základov slovenčiny pre z anglicky hovoriacich klientov - či už študentov alebo ľudí, ktorí sem prišli za prácou.
Pri vyučovaní dávam dôraz na individuálne potreby klienta na základe toho, aké metódy učenia sú preňho najviac vhodné aby si z hodiny odniesol čo najviac.
Mojou radosťou je predávať iným ľuďom radosť z jazyka a pomôcť im objaviť krásy a tajomstvá všetkých rôznych možností, ktoré im naučený jazyk môže ponúknuť.

Výučbu ponúkam osobne alebo online prostredníctvom Skype. Ak sa výučba koná osobne, dochádzam ku klientovi domov alebo poprípade sa s klientom stretávam na vopred dohodnutom mieste. :)

CENNÍK:
- základy (základná gramatika, výslovnosť, správny pravopis): 15€/hod.
Základné hodiny sú vhodné pre decká a ľudí, ktorí nikdy neboli v hlbšom styku v angličtinou resp. nikdy ju nepoužívali ani sa jej nevenovali.

- pokročilé hodiny (hlbší kontakt s gramatickými javmi, ktoré sú reálne využiteľné v každodennom využívaní angličtiny, komunikácia, zlepšovanie vyjadrovania): 20€/hod.
Tieto hodiny sú vhodné pre tých ľudí, ktorí už kontakt s angličtinou mali a chcú sa v nej zlepšiť.

S anglickým jazykom mám mnoho praktických skúseností, ktoré som získala najmä vďaka dennodennému kontaktu s anglicky hovoriacimi klientmi a priateľmi.
Teším sa na našu spoluprácu :)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min