Martina M.

Martina M.

Responds within 1 hr, to 50% of messages
50% 1 hr

Martina M.

Doučovanie ANJ, SJL, dejepisu i NOS :)

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References Answered questions

Description

Dobrý deň, moje meno je Martina. Momentálne som študentkou 3. ročníka European Studies v holandskom Hágu. Poskytujem doučovanie z angličtiny, úroveň od začiatočníkov až po pokročilých - gramatika, výslovnosť, konverzácia, sloh či príprava na maturitu, taktiež pre dospelých ktorí by sa radi naučili po anglicky alebo sa chcú zlepšiť. Slovenský jazyk vhodný pre ZŠ aj SŠ až po maturitný ročník - gramatika teoreticky aj prakticky, literatúra, práca s textom, slohy, pravopis. Dejepis tak isto od najmenších až po maturantov, doučujem i náuku o spoločnosti.
Niečo o mojich schopnostiach a skúsenostiach: študujem v anglickom jazyku a mám IELTS certifikát na úrovni C1. Počas strednej školy som sa zúčastňovala Olympiád zo slovenského jazyka - krajské kolo štvrté miesto, dvakrát druhé a raz prvé miesto s postupom na celoslovenské kolo. Nakoľko som pracovala ako recitátorka i animátor voľného času pre deti a mládež, a momentálne mám v škole veľa predmetov spojených s komunikáciou a prednesom, dokážem pomôcť so zlepšením prezentačných schopností i profesionálnou komunikáciou. Mám dobre vyvinuté komunikačné schopnosti a viem jasne a zrozumiteľne vysvetľovať.

! Momentálne neberiem nových študentov.

References (3)

+ add reference
Dávid Z.

Dávid Z.

Unverified reference

Veľká spokojnosť s Martinou, pomohla mi s prípravou na skúšku z angličtiny, konkrétne s gramatikou. Parádne ju ovláda! Odporúčam

Nikola J.

Nikola J.

Unverified reference

Martina je veľmi šikovná, milá, flexibilná a veľmi ochotná. Vrelo ju odporúčam.:)

Simona K.

Simona K.

Unverified reference

Martina je veľmi milá a ochotná. Potrebovala som pomôcť s prekladom do angličtiny. Pripravila mi hneď viacej alternatív. Jej angličtina je na skvelej úrovni. Určite doporučujem, ja som bola spokojná :)

Answered questions (3)

This tutor has helped to answer these study questions

Martina M.

Predložky

Skontrolujete mi úlohu či mám dobre?

Martina M.

číslovky

Ako zapíšem 3 psy a 3 psi