Ivana P.

Ivana P.

Responds within 48 hrs, to 60% of messages
60% 48 hr+

Ivana P.

Výučba a doučovanie Dejepisu ZŠ, SŠ, príprava na maturitu/ prijímacie skúšky

  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Dobrý deň, moje meno je Ivana a som učiteľkou dejepisu a etickej výchovy na gymnáziu v Košiciach. Popri práci sa venujem doučovaniu žiakov, ktorý potrebujú dohnať vedomosti, prípadne lepšie pochopiť preberané učivo. Mám za sebou bohaté skúsenosti s doučovaním žiakov základných ale i stredných škôl, najmä v príprave na maturitné či prijímacie skúšky. Z mnohých skúsenosti viem, že niekedy znalosti nadobudnuté v škole nestačia a je potrebný individuálny prístup, ktorý viem zaručiť. V žiadnom prípade nevyžadujem memorovanie dátumov, osôb a historických udalostí, ktoré aj tak skôr či neskôr zabudnete. Dôležité je vedieť orientovať sa v minulosti, tak aby sme v tom nemali zmätok a boli schopní pochopiť všeobecné dianie.

Okrem vlastného materiálu vám viem poskytnúť i rôzne pracovné listy, odporúčanú literatúru, rôzne historické či filozofické články, videá či podcasty a tiež didaktické hry, ktoré pomáhajú vytvoriť si ucelené poznatky ale tiež budovať si kritické myslenie, prostredníctvom ktorého zistíte, že minulosť nie je iba čiernobiela.
Komunikovať môžeme cez Skype, Teams, Zoom či inú platformu, ktorá vám bude vyhovovať :)

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Timea L.

Timea L.

Unverified reference

Odporúčam.Vždy všetko vysvetlila.Forma výučby je naozaj efektívna.Na každú tému je spracovaná prezentácia,ku ktorej dostanete aj poznámky.Som naozaj veľmi spokojná.

Erika F.

Erika F.

Unverified reference

Veľmi milá a šikovná slečna, na každú hodinu nachystaná na 100%, pripravené prezentácie na danú tému a vždy ochotná vysvetliť to, čomu nerozumiem. Veľká spokojnosť a ďakujem

Timea S.

Timea S.

Unverified reference

Som spokojná, s doučovateľkou sme mali asi 6 stretnutí cez zoom, keďže tu mi to nešlo. Vedela mi v pohode vysvetliť, čo som zameškala v škole a dala mi dokonca aj pracovné listy, takže za mňa super.