Tatiana C.

Tatiana C.

Responds within 8 hrs, to 80% of messages
80% 8 hr
Accepts new students

Tatiana C.

Accepts new students

Doučovanie angličtiny za atraktívne ceny!

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Ahoj!

Hľadáš spôsob ako sa zdokonaliť v angličtine? Hodiny v škole alebo pozeranie seriálov na netflixe sa nezdajú byť dosť? Si na správnom mieste!
Veľmi rada ťa doučím gramatické veci, ako sú rôzne časy, predložky, členy. A ešte viac!
Kedže som študovala angličtinu ,mám cerfikát z jazyka na úrovni C1.
Neskôr som žila viac ako rok v Londýne , kde som pracovala ako au-pair, preto rada doučím aj menšie detičky zopár užitočných slov, fráz či pesničiek .
Momentálne pracujem na pozícií , kde anglický jazyk využívam denne , kde bola angličtina podmienkov aj na výberovom konaní, preto Vás rada pripravím aj na prijimací pohovor.
Základom každej našej hodiny by bola príjemná konverzácia , v ktorej zíškaš najmä odvahu komunikovať, rozšíriš si slovnú zásobu a zdvihneš sebavedomie. :)

Tak neváhaj a napíš mi.
Teším sa na teba :)

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Jozef M.

Jozef M.

Unverified reference

Skvelá učiteľka, s ktorou ťa hodiny budú baviť a budeš sa na ne tešiť. Vždy sa snaží témy ušiť na mieru, aby boli zaujímavé pre žiaka a tým mu rozväzuje jazyk, čo som ja osobne veľmi potreboval. Výrazný pokrok som na sebe spozoroval už po mesiaci a hodiny s ňou ma motivujú v angličtine rozmýšľať aj mimo nich, čo je veľmi pozitívne. Super, milá, šikovná baba, ktorá je veľmi ochotná a flexibilná aj pre časovo vyťaženejších ľudí. 100 palcov hore a môžem len vrelo odporučiť ;) Ak ešte váhaš koho si vybrať, tak jej rýchlo napíš, aby jej ostal čas aj na teba ;)

Henrieta S.

Henrieta S.

Unverified reference

Hľadala som doučovateľku,a musím povedať že lepšiu som nemohla nájsť.Tanička je veľmi úžasná učiteľka všetko pripravý na 100%.Napríklad čo sa týka cvičení gramatiky,tak všetko je pripravené úplne dokonale naučí Vás všetko od základov.Keď som mala s ňou prvú hodinu,nevedela som absolútne komunikovať a nemala som absolútne ani len prehľad o angličtine.Prešli tri mesiace od doučovania,a musím povedať,že všetkému rozumiem,a už viem aj komunikovať.Tanička je veľmi trpezlivá a ústretová dokáže sa k všetkému prispôsobiť a je kamarátska.Vždy sa teším na hodiny s ňou,pretože komunikácia s Táničkou po anglicky,je pre mňa relax.Takže ak sa chceš naučiť super po anglicky,a hľadáš úžasnú učiteľku,tak napíš tejto úžasnej osôbke. :)

Martin D.

Martin D.

Unverified reference

S Tatianou som uplne spokojny. Je mila, komunikativna, trpezliva a vzdy pozitivne naladena. Hodiny s nou su zabavne a vedene v priatelskom duchu, takze sa urcite nebudete nudit a anglictina vas dokonca zacne bavit. Casovo je flexibilna a hodiny prisposobuje potrebam studenta. Mozem len odporucit! :)

Patrícia Z.

Patrícia Z.

Unverified reference

Odporúčam všetkým hodiny s Tatianou. Vždy som sa hanbila niečo po anglicky povedať, že poviem hlúposť, ale na jej hodinách sa cítite ako keby ste sa zhovárali s kamoškou a stres z Vás časom opadne. Je veľmi prispôsobivá a môžte si kľudne navrhnúť, čo chcete na hodine prebrať. Gramatiku vysvetľuje tak dobre, že to pochopíte hneď na prvýkrát. Tak ak ešte váhate smelo do toho a nebudete ľutovať 🙂