Annamária W.

Annamária W.

Responds within 31 hrs, to 70% of messages
70% 31 hr

Annamária W.

Kvalitné, priateľské a spoľahlivé doučovanie nemeckého, anglického a slovenského jazyka

Preferred times: midday, evenings, weekend

Description

Volám sa Annamária a mám 24 rokov.

Špecializujem sa na cudzie jazyky- konkrétne angličtinu a nemčinu, viem však doučovať aj slovenský jazyk.

Zvyknem učiť od úplných základov- od jazykovej úrovne A1 po C1.

Pôvodne pochádzam z Bratislavy. Tam som absolvovala súkromné bilingválne gymnázium (moja úroveň angličtiny je C1). Taktiež som v USA 2 roky brigádovala. Popri štúdiu angličtiny som sa po absolvovaní nemeckých kurzov v Bratislave na Palisádoch začala zdokonaľovať v nemeckom jazyku a doteraz sa jej venujem odborne. Zvykla som robiť aj animátorku na nemecky hovoriacom tábore "Nemecký Anem" na Slovensku. Popritom som oba jazyky doučovala súkromne (aj osobne, aj online spôsobom).

Momentálne študujem tlmočníctvo a prekladateľstvo nemeckého jazyka na UMB. Prvý stupeň štúdia som ukončila titulom Bc. a moja jazyková úroveň je C1.

Viem doučovať dospelých aj deti, som trpezlivá a časovo flexibilná. Gramatiku vysvetľujem hravým a jednoduchým spôsobom, v prípade potreby viackrát. (Nie rýchlym tempom, ako sa zvykne učievať na školách).

Môžem povedať, že moji žiaci bývali s mojím prístupom vždy spokojní a ich výsledky sa v škole hlavne zlepšovali, čo mi robilo úprimnú radosť. Verím, že to sú veľké plusy, ktoré môžem druhým ponúknuť.

Momentálne sa zdržiavam buď v okolí BA alebo v BB, som spoľahlivá a dokážem doučovať aj online spôsobom. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek kontaktovať. Na celkovom priebehu doučovaní sa môžeme dohodnúť vopred.

Cena: 1 h - 8 €

* Prosím, keby som neodpovedala, tu je môj

E-mail: wannamaria333 zavináč gmail.com
Skype: Annamaria Warchalova