Monika B.

Monika B.

Responds within 6 hrs, to 90% of messages
90% 6 hr
Accepts new students

Monika B.

Accepts new students

Doučovanie nórskeho a anglického jazyka

Price From 18 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Ahojte,

ponúkam doučovanie nórskeho a anglického jazyka cez Skype a/alebo osobne v Novom Meste nad Váhom a okolí.

Vyštudovala som odbor prekladateľstvo - tlmočníctvo (anglický a nemecký jazyk), baví ma lingvistika a štúdium cudzích jazykov. 9 rokov som žila v Nórsku, kde som popri práci aj študovala (nórsky jazyk mám na úrovni B2/C1).
Ak máte záujem naučiť sa niektorý z týchto jazykov alebo sa v ňom zlepšiť, ponúkam Vám osobný a trpezlivý prístup, zaručené napredovanie a viditeľné výsledky.
S vyučovaním cudzích jazykov mám niekoľkoročné skúsenosti. Materiály k výučbe môžem poskytnúť, prípadne sa viem prispôsobiť a pracovať podľa individuálnych požiadaviek klienta. Doučujem všetky vekové kategórie. (Tam, kde je vôľa, je aj cesta. :))

Prvá "skúšobná" hodina je zadarmo. Trvá 15-20 minút a slúži na to, aby som mohla zistiť Vašu jazykovú úroveň a Vaše očakávania a ciele v tom-ktorom jazyku. Spoločne sa dohodneme na priebehu doučovania a jeho frekvencii.
V prípade záujmu ma kontaktujte a rada odpoviem na Vaše otázky.

Teším sa na naše spoločné hodiny.

*Monika*

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

References (7)

+ add reference
Zuzana F.

Zuzana F.

Unverified reference

Doučovanie s Monikou môžem len odporučiť. Monika je veľmi milá a trpezlivá a vie sa prispôsobiť svojmu žiakovi. Vždy sa teším na naše hodiny, lebo sú veľmi pohodové.

Jan T.

Jan T.

Unverified reference

Doučovanie s Monikou splnilo moje očakávania do bodky. Nie som najsvedomitejší študent, ale s Monikou sme si nastavili tempo výuky, čo mi popri zamestnaní úplne vyhovuje. Hodiny na úplne profesionálnej úrovni.

Erika L.

Erika L.

Unverified reference

Doučovanie s Monikou hodnotím veľmi pozitívne. Od úplného začiatku zodpovedá mojim očakávaniam. Hodiny vedie profesionálne a zároveň na priateľskej úrovni. Vie dobre podať učivo a prispôsobiť tempu. Oceňujem aj komunikáciu ohľadom dohadovania online stretnutí.

Pavol F.

Pavol F.

Unverified reference

Monika je skvelá lektorka. Začala ma doučovať pred rokom. Dneska žijem v Nórsku a s nadobudnutimi vedomosťami sa tu viem bez problémov orientovať.

Paulina B.

Paulina B.

Unverified reference

Monika je výborná lektorka a môžem ju len odporučiť. Počas hodín sa venuje gramatike, výslovnosti, cvičeniam a článkom. Po každej hodine pošle prehľad slovíčok alebo opravenú úlohu. Má priateľský ale zároveň profesionálny prístup a jej hodiny sú veľmi prínosné a individuálne prispôsobené.