Filip Š.

Filip Š.

Responds within 1 hr, to 10% of messages
10% 1 hr

Filip Š.

Doučovanie od tlmočníka a prekladateľa

Price From 18 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Dobrý deň, volám sa Filip a som absolventom odboru prekladateľstva a tlmočníctva. Aktuálne pracujem pre medzinárodnú spoločnosť, kde každodenne využívam angličký jazyk pri komunikácii s ľuďmi z celého sveta.

Pri výučbe jazyka je dôležitá nie len správna gramatika, ale aj schopnosť komunikovať v rôznych oblastiach, čo ako tlmočník a prekladateľ ovládam.

Moje predošlé skúsenosti s doučovaním ma naučili hľadať si vlastnú cestu ku každému študentovi. Učivo prispôsobovať tomu, o čo sa študent zaujíma a čo má rád.

Mám skúsenosti s výučbov detí s dyslexiou, ale aj dospelých ľudí, pripravujúcich sa na maturitné skúšky.


Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 50 min

References (3)

+ add reference
Dana P.

Dana P.

Unverified reference

Filip je výborný doučovateľ. Učí syna nemčinu od základov. Vie zaujať, motivovať, učebné materiály pripravuje na mieru študenta. Určite ho veľmi odporúčam.

Michaela P.

Michaela P.

Unverified reference

Ak hladate doucovatela s individualnym pristupom, ktory vypracovava uzasne pracovne materialy site aj na mieru pre dyslektika, tak urcite vyskusajte Filipa. Moj 9 rocny syn za dva mesiace urobil obrovske pokroky vdaka jeho trpezlivosti a vybornemu pristupu. Urcite ho oslovim aj pri uceni anglictiny mojich dalsich synov.

Alica T.

Alica T.

Unverified reference

Počas rokov som vystriedala viacero doučovateľov, no Filip ma z nich naučil asi najviac. Je veľmi vidieť, že sa každému študentovi venuje individuálne a učivo prispôsobuje podľa potreby študenta. Vrelo odporúčam.