Zuzana M.

Zuzana M.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Zuzana M.

Accepts new students

Doučím francúzsky jazyk a anglický jazyk!

Price From 7 €/hr
Description Lesson types References

Description

Ahojte! Volám sa Zuzana a práve som doštudovala francúzske bilingválne gymnázium, odkiaľ mám ústnu aj písomnú maturitu z francúzštiny na C1. Mám aj maturitu z angličtiny na C1, na ktorú som sa pravidelne pripravovala. Veľmi rada doučím pozorne tému po téme z maturit, kľudne sa mi ozvite :).

Jazyky ma bavili celý život .

Momentálne študujem francúzštinu - angličtinu - taliančinu prekladateľstvo na UK v Bratislave, takže rada doučím z tohto oboru. Kľudne sa mi ozvite či už pre komunikáciu alebo vysvetlenie jednotlivých gramatických tém ;)

S pozdravom, Zuzana

Lesson types

Individuálna hodina francúzštiny

20 € / 55 min
Individuálna hodina angličtiny

20 € / 55 min
Skupinová hodina angličtiny

deti, dospelí, všelijaké vekové kategórie... (max. 3 osoby)

7 € / 55 min
Skupinová hodina francúzštiny

(max. 3 osoby)

7 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Lucia K.

Lucia K.

4 lessons taught

Zuzka ako doučovateľka AJ oslovila hlavne moju dcéru, čo bolo pre mňa veľmi dôležité. Jej prístup sa dcére páči, nakoľko je veľmi trpezlivá, všetko pekne vysvetlí. Veľmi oceňujem, že pri doučovaní dbá na výslovnosť, ale aj gramatiku tým, že má pri svojej slovnej odpovedi na otázky aj rovno napísať odpoveď v AJ. Ak dcéra nevie slovíčko hneď si ho napíšu a častejšie používajú. Taktiež jej zaviedla metódu učenia a to písanie si s deťmi so zahraničia. Konečne dcéru začalo baviť učiť sa tento jazyk a to vďaka Zuzke. Do teraz to bolo pre dcéru ako za trest.

Ivana L.

Ivana L.

Unverified reference

Zuzka mi s prípravou na maturity pomohla, snažila sa vždy odpovedať na všetky otázky, snažila sa to hlavne milo podať a hlavne mi vždy posielala dokumenty z vybraných tém. Na hodinách mi bolo veľmi príjemne, úžasný prístup a super atmosféra. Zuzka sa mi stále prispôsobila bola veľmi flexibilná. Aj vďaka nej som úspešne zmaturovala. Určite odporúčam.🥰

Martina

Martina

Unverified reference

Zuzka doučuje moju dcéru francúzsky jazyk. Môžem povedať, že je veľmi mila, trpezlivá, časovo veľmi flexibilná a pekne a zrozumiteľne vysvetľuje potrebné učivo. Pre jednoduchšie pochopenie gramatiky ma vypracované vlastnu sumarizáciu 👍 co zjednodušuje vysvetlenie. Super práca. 👏

Tutor's answer:

Ďakujem😊

Sisi P.

Sisi P.

Unverified reference

Zuzka je veľmi dobrá doučovateľka, vďaka nej som spravila skúšky z francúzštiny a mám vďaka nej aj lepšiu slovnú zásobu. Zuzka je navyše neskutočne milá a taktiež sa prispôsobuje podľa môjho času a rozvrhu.