Kristián V.

Kristián V.

Kristián V.

Ani nemčiny sa netreba báť...

  • Offers online lessons
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Preferred times: midday, evenings, weekend

Description

Vášeň vo všeobecnosti k jazykom som objavil už v útlom veku. Úroveň C1 z nemeckého jazyka som nadobudol počas štúdia na strednej škole, pričom ako materinský jazyk ovládam maďarčinu od "mojich prvých slov". Okrem toho sa aktívne venujem prehĺbeniu svojich vedomostí z anglického jazyka.
Napriek tomu, že ma jazyky nesmierne bavia, stal som sa architektom, ako aj aktívne pôsobím, vo voľnom čase sa venujem výučbe (hlavne) nemeckého jazyka.

Na mojich hodinách niet "blbej" otázky. Znie to možno vulgárne, každopádne platí, že do maximálnej možnej miery sa snažím dodať študentovi sebadôveru, aby sa rozrozprával bez zábran. Väčšinou sa sústreďujem na konverzačnú stránku jazyka, do ktorej si zakomponujem aj vysvetlenia gramatiky, resp. štylistiky alebo obohatenie slovnej zásoby.

Pokiaľ sa chcete dostať do prostredia nemčiny alebo maďarčiny (či dejín umenia) ako nováčik, alebo sa chcete v nich zdokonaliť, pripravujete sa na určité skúšky, či si potrebujete spevniť aktívnu stránku reči, som Vám k dispozícii!