Maros K.

Maros K.

Accepts new students

Maros K.

Accepts new students

Angličtina Online: Súkromné Lekcie pre Vás

  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Vitajte v mojom svete angličtiny online! Som tu, aby som vám pomohol objaviť krásu a moc tohto jazyka, a to v pohodlí vášho domova. Súkromné lekcie sú zábavný a účinný spôsob, ako sa priblížiť k vašim jazykovým cieľom, a ja som tu, aby som vás na tejto ceste sprevádzal.

Čo môžete očakávať od mojich súkromných lekcií:

Personalizovaná Pozornosť: Každá lekcia je prispôsobená výlučne vám a vašim individuálnym potrebám a cieľom. Budeme pracovať na tých oblastiach, kde potrebujete najviac podpory a zlepšenia, aby sme dosiahli váš jazykový úspech.

Interaktívne Hodiny: Moje hodiny nie sú len o memorovaní slovíčok a gramatiky. Sú plné zábavných aktivít, her a diskusií, ktoré vás zapájajú do učenia a pomáhajú vám získať dôveru v používaní angličtiny.

Flexibilita: Učenie sa angličtiny by nemalo brániť vašemu hektickému harmonogramu. S mojou flexibilnou ponukou lekcií si môžete zvoliť časy, ktoré vám vyhovujú najlepšie, a učiť sa vo vašom vlastnom tempe.

Podpora mimo hodín: Okrem hodín budete mať prístup k zdrojom a materiálom, ktoré vám pomôžu posilniť svoje jazykové schopnosti. Môžete sa na mňa kedykoľvek obrátiť s otázkami alebo pomocou.

Zábava a Motivácia: Učenie sa angličtiny by malo byť nielen užitočné, ale aj zábavné! Budeme sa spoločne smiať, objavovať nové veci a sláviť vaše úspechy na ceste k ovládnutiu angličtiny.

Nečakajte, začnite svoju jazykovú cestu ešte dnes! Poďme spolu objaviť krásy anglického jazyka a otvorte nové možnosti komunikácie a pochopenia sveta okolo nás. Buďte odvážny, učte sa, a budete prekvapení, kam vás angličtina môže zaviesť!

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 60 min