Dalibor G.

Dalibor G.

Responds on average within 36 hrs
36 hr

Dalibor G.

Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Som členom Bratislavského spolku medikov a študent na LF UK, rovnako úspešne som však absolvoval aj prijímacie pohovory na farmáciu v Hradci Králové a v Bratislave. Na testovaní SCIO som dosiahol percentil z Chémie 100 a z Biológie 97 plus harmonizovaný percentil zo všeobecnej časti 92,5.

Čo Vám viem ponúknuť?

V rámci prípravy na medicínu som absolvoval prípravný kurz a viaceré súkromné doučovania, takže na otázky týkajúce sa prijímacích pohovorov na medicínu alebo farmáciu sa môžeme v prípade Vášho záujmu pozrieť z viacerých pohľadov. Mám k dispozícii potrebnú literatúru, pričom jednotlivé celky budeme v prípade Vášho záujmu prechádzať spoločne a vysvetlím Vám prípadné nejasnosti. Pre mojich budúcich študentov pripravujem taktiež materiály vo forme plagátov a logických vysvetlení najzložitejších otázok, samozrejmosťou sú vyrátané príklady. Verím, že Vám mám čo ponúknuť, pomôžem Vám správne nastaviť systém prípravy a spolu s Vami prejdem zaujímavú ale náročnú prípravu na prijímacie pohovory, kde to už ostane len na Vás.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať :)

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Jolana J.

Jolana J.

Unverified reference

Dalibor je najlepsi doucovatel akeho som mala, bol mi k dispozicii vzdy ked som to potrebovala a presiel so mnou vsetko co som potrebovala na scio. Odporucam

Kati S.

Kati S.

Unverified reference

Dalibor je najlepší doučovateľ s akým som mala skúsenosť. Na hodinu bol vždy pripravený, podal mi chémiu veľmi dobrým spôsobom. Určite ho môžem len odporúčať.

Patrik V.

Patrik V.

Unverified reference

Ďakujem Daliborovi, že mi hravo pomohol s chémiou na komisionálky a zo 4ky som sa vyšvihol na super dvojku a verím, že o rok to bude ešte lepšie. Dokáže chémiu podať úžasne hravou formou. Bolo to síce drahšie, ale určite to stálo za to.

Anna K.

Anna K.

Unverified reference

Dalibora musím vrelo odporučiť, jeho ľudský prístup, forma doučovania a hoci aj časová flexibilita boli excelentné. Služby, ktoré poskytuje svojím žiačkam/žiakom sú často nadštandardné a nie je s ním na hodinách nuda, čo určite prispieva k ľahšiemu učeniu .... Ak by ma teraz neprijali, určite s ním pokračujem v spolupráci aj naďalej :)

Jana H.

Jana H.

Unverified reference

Dakujem Daliborovi, ze ma pripravil na prijimacky. Ma super system, poskytne aplikaciu a preberali sme len to co som nevedela.