Michaela B.

Michaela B.

Responds within 13 hrs, to 70% of messages
70% 13 hr
Accepts new students

Michaela B.

Accepts new students

Doučovanie anglického jazyka s individuálnym prístupom ku každému študentovi

  • Offers online lessons
  • From  7 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 7 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Volám sa Michaela, mám 30 rokov a pochádzam z Bratislavy. Som študentka na Phd. na Masarykovej univerzita a zároveň v pracujem v dokumentaristike. Napriek tomu som sa rozhodla využiť svoje znalosti jazyka, aby som pomohla iným rozšíriť svoje obzory a naučiť sa niečo nové. Beriem ako začiatočníkov, tak aj pokročilých študentov a verím, že okrem výuky si spolu užijeme aj zábavnejšiu stránku učenia.

Poskytujem aj skúšobné hodiny, ktoré si neúčtujem!!

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Lesson types

Štandardná lekcia

7 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Vladimír K.

Vladimír K.

Unverified reference

S Miškou sa učím už asi pol roka a zatiaľ som nadmieru spokojný. Je dosť flexibilná, čo mne dosť vyhovuje, pretože často mením hodiny a vždy sa vieme dohodnúť na inom termíne. Obsah hodín takisto spĺňa moja očakávania. Vrelo odporúčam!

Diana Ž.

Diana Ž.

Unverified reference

Napisat Miske so zaujmom o doucovanie anglictiny, bolo moje najlepsie rozhodnutie... Hodiny su vedene priatelskym duchom, Miska je stale dobre naladena s usmevom na perach a ochotou pomoct aj s najmensimi detailmi 🙃 je extremne tolerantna takze ziaden stres z doucovania urcite nehrozi 🙃 na hodinach sa citim prijemne a uvolnene hlavne kvoli jej privetivemu pristupu... Miska ide podla mojich potrieb a mojho tempa, co mi neskutocne vyhovuje. Taktiez vie povzbudit milou pochvalou, ktora vas potesi, preto sa na tieto hodiny neskutocne tesim a Miske dakujem za ochotu, vludnost a toleranciu ktoru so mnou ma! 😇 Tiez za pokroky v anglictine, ktore robim vdaka nej! 🙃 Miska robis to dobre, pokracuj v tom! 🧡

Jozef F.

Jozef F.

Unverified reference

Miska je velmi sikovna doucovatelka. Hodiny presne prisposobuje mojim potrebam a nechybaju ani domace ulohy. Miska je na kazdu hodinu vzdy pripravena, profesionalna a hodina vzdy prebieha v pohodovej atmosfere.

Dana M.

Dana M.

Unverified reference

Na spolocne hodiny sa vždy veľmi teším. Konečne ma vďaka Miške začal anglicky jazyk baviť. Vždy ide o veľmi zábavné a neformálne hodiny.