Martina W.

Martina W.

Responds within 48 hrs, to 100% of messages
100% 48 hr+
Accepts new students

Martina W.

Accepts new students

AJ v malíčku

  • Offers online lessons
  • From  17 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 17 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Chceš cestovať po svete, stretávať nových ľudí, spoznávať nové národností a ich kultúru, ale nemáš sebavedomie komunikovať v cudzom jazyku?

Teraz je ten správny čas, začať sa venovať anglickému jazyku.

Volám sa Martina a som tu, aby som ti pomohla prekonať tvoj blok z rozprávania a prebudila tvoje sebavedomie, ktoré zatiaľ spí. Ale nič sa neboj, už po prvej hodine si budeš viac veriť a časom pochopíš nielen jazyk, ale aj mentalitu krajanov :)

Mám certifikát TEFL, kt.mi umožňuje vyučovať AJ po celom svete. Minulý rok som takto učila AJ na univerzite v Kostarike.

Mimo toho som scestovaný človek so stovkami priateľov z takmer každého kraja zeme. Žila som vo viacerých krajinách dlhšiu dobu, a vďaka mojej konzistentnosti sa mi podarilo študovať na prestížnej univerzite v Texase, v USA.
Viem ťa pripraviť na reálne situácie v anglickom jazyku, ale aj na gramatické testy, ktoré ty s pokojom, ľahkosťou a sebavedomím odkomunikuješ či zvládneš tak, ako budeš chcieť.

Doučujem AJ online už tretí rok. Taktiež ovládam španielsky a taliansky jazyk.

Tak čo, ideš do toho?

Ak áno, čakám tvoju správu ✉️

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Juraj O.

Juraj O.

Unverified reference

Určite odporúčam túto vždy usmiatu slečnu učiteľku. Na každú hodinu má pripravenú tému (niekedy aj netradičnú) a cvičenia. Svojim prístupom a motiváciou ma posúva vpred každou jednou hodinou. Vrelo odporúčam, tak ju neváhajte kontaktovať. Dávam 5 hviezdičiek

Dianka B.

Dianka B.

Unverified reference

Martinka je vynikajúcou učiteľkou, motivátorkou a teraz už aj mojou vzácnou priateľkou. Každá jej hodina je podnetná obohacujúca a hodnota jej doučovacej hodiny naozaj zodpovedá cene. Väčšinou naše hodiny prebiehajú pol hodinou konverzácie a na ďalšiu pol hodinku si pre mňa vždy pripraví buď ďalšiu zaujímavú tému na konverzáciu alebo obohacujúce cvičenia z gramatiky, ktoré má vždy vopred pripravené. Je zodpovedná a vždy keď sa na niečom dohodneme to platí. Jednoznačne by som jej hodiny odporúčala každému :) Mám ťa rada drahá Martinka