Monika N.

Monika N.

Responds within 3 hrs, to 90% of messages
90% 3 hr

Monika N.

Monika N. - slovenský jazyk a literatúra, matematika a dejepis

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 4 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahojte.

Ponúkam doučovanie slovenského jazyka a literatúry, matematiky a histórie pre základné a stredné školy.

Som študentkou vysokej školy, študujem učiteľstvo slovenského jazyka a histórie. Doučovaniu sa venujem štyri roky, počas ktorých som pripravovala deti na prijímacie skúšky na 8-ročné gymnázium a na prijímacie skúšky pre stredné školy.

Študenti sa na hodinách cítia príjemne a pohodlne. Doučujem prostredníctvom, rôznych cvičení a metód, ktoré sa žiakom páčia a berú to ako obohatenie ich vedomostí.

Doučujem online cez Skype, Zoom, Google meet, MS Teams. Časovo sa viem študentovi prispôsobiť.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom správ Doučma.

Teším sa na spoluprácu.

S pozdravom
Monika N.

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (6)

+ add reference
Dominika M.

Dominika M.

1 lesson taught

Dávno sme sa nestretli s tak ochotnou osobou akou je Monika. Doučovala sestru na prijímačky a zvládla to úžasne. Monika mala vo všetkom poriadok a prehľad, vždy poradila a cítili sme z jej strany úprimný záujem :) V prípade potreby nebudeme váhať a oslovíme aj nabudúce, veľká spokojnosť.

Zuzans J.

Zuzans J.

1 lesson taught

Monika doučuje syna matematiku,slovenský jazyk a angličtinu...je úžasná.naozaj vie co robi a robi to na 110%..ma vztah k deťom a je veľmi ochotná aj vo svojom volnom čase poradi,pomoze co si veľmi vážim a ze nám pomáha zvládať ucenie..VELKA VDAKA

Martina D.

Martina D.

1 lesson taught

Monika má veľmi príjemné vystupovanie, deti ju majú radi. Pôvodný zámer bol, aby syna doučovala slovenčinu, ale keď som videla jej profesionálny a súčasne priateľský prístup, dohodli sme sa aj na hodinách matematiky za účelom rozvíjania vedomostí a logického myslenia u syna aj dcéry. Som rada, že som Moniku tu na Doučma objavila.

Pavol S.

Pavol S.

Unverified reference

Monika doučuje moju dcéru z predmetov Matematika a SJ ako prípravu na prijímacie pohovory. Veľmi pozitívne hodnotím jej prístup a pripravenosť na hodiny a taktiez jej osobný záujem, aby dcérka napredovala. Takmer okamžite si vedela vybudovať záujem a dôveru u dcérky čo je určite základ, aby sa napredovalo k zvládnutiu, pochopeniu problémových tém. Jednoznačne odporúčam Moniku aj z dôvodu, že naozaj vie pracovať s deťmi.

Martina Ď.

Martina Ď.

Unverified reference

Monika doučuje moju dcéru už 3 rok a niekedy aj syna. Musím povedať, že je to naša záchrana. Deti sa ku nej tešia, veľmi krásne im vie všetko vysvetlit, a to vidno na zlepšení v škole. Pomôže nám kedykoľvek, a vieme, že sa na ňu môžeme doslova spoľahnúť. Je veľmi šikovná a deti ju zbožňujú. Ďakujem Monike za každé jedno doučovanie.

Answered questions (12)

This tutor has helped to answer these study questions

Monika N.

Číslovky

Dobrý deň.Chcela by som sa spýtať o vzorcoch čísloviek. Ak je slovo 92 tak je vzor dva alebo päť?Vopred ďakujem.

Monika N.

VZ

Dobrý deň.Potrebovala by som pomoc s úlohou.Mám zistiť počet prisudzovacích skladov a vetnych základov. Veta : Bolí má ruka, a tak budem v písaní pokračovať niekedy nabudúce. Prší a ja si píšem denník ( tu mám že 2.prisudz. Sklady a že je jednoduché súvetie) Vopred ďakujem veľmi pekne 🙏🏻

Monika N.

prosím o pomoc

Ahojte, prosím, viem, že to môže byť blbá otázka, ale aj tak.. :) viete niekto poradiť poéziu/prózu pre IV. kategoriu na Hviezdoslavov Kubin? Teraz je možnosť zájsť do knihkupectva obmedzená, preto by som bol rád keby išlo o online dielo. :))Prosím napíšte svoje tipy. Vďaka.