Ivana B.

Ivana B.

Responds within 7 hrs, to 70% of messages
70% 7 hr
Accepts new students

Ivana B.

Accepts new students

Doučovanie slovenského jazyka a literatúry a dejepisu hravo a bez stresov.

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings
Price From 15 €/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Volám sa Ivana a mám 25 rokov. študovala som na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave - odbor slovenský jazyk a literatúra a história a momentálne pracujem ako učiteľka na základnej škole. Už od malička som túžila stať sa učiteľkou a tento môj sen ma nikdy neopustil. Keďže mám veľmi rada náš rodný jazyk a tiež dejiny, tak by som chcela svoju lásku k týmto dvom predmetom preniesť i na ďalších ľudí. Chcem dokázať, že slovenčina, literatúra a dejepis nie sú len predmety plné memorovania a učenia sa poučiek a presných rokov, ale že to sú predmety zaujímavé, ktoré sa dajú učiť i inak. Mám skúsenosti i s prípravou na maturitu či Testovanie 9.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Michelle I.

Michelle I.

Unverified reference

Najlepšie doučovanie SJL aké som kedy mala. Ivanka všetko vysvetlila zrozumiteľne, vždy pripravila materiály i zábavné cvičenia. Hodiny s ňou sú vždy zábavné a zároveň informačné. Skvelo ma pripravila na prijímacie pohovory zo SJL na gymnázium a pomohla dobrať všetko zameškané učivo. Môžem iba chváliť! Ďakujem Vám krásne :)

Tutor's answer:

Ja ďakujem krásne za vrúcne slová, za prejavenú dôveru a produktívne hodiny, ktoré sme spoločne strávili. Prajem všetko len a len to dobré do budúceho štúdia! :)

Katarína K.

Katarína K.

Unverified reference

Veľmi rada pridávam len tú najlepšiu skúsenosť s doučovaním. Zrozumiteľne vysvetlila a precízne pripravila môjho syna na prijímacie pohovory zo Slovenského jazyka a Literatúry na strednú školu. Veľmi pekne ďakujeme Ivanka.

Tutor's answer:

Ja veľmi pekne ďakujem za prejavenú dôveru a veľmi milé slová! :)