Natália A.

Natália A.

Responds within 2 hrs, to 60% of messages
60% 2 hr

Natália A.

Doučovanie španielčiny

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
Price From 15 €/hr
Description Lesson types References

Description

Ahoj! Som študentka na vysokej škole, kde sa venujem prekladateľstvu a tlmočníctvu. Španielčine sa venujem už pekných pár rokov a preto by som svoje vedomosti rada posunula ďalej. Ak sa chceš naučiť základy španielčiny, zlepšiť sa v gramatike alebo konverzácií rada ti s tým pomôžem. Keďže mám skúsenosti aj s mladšími deckami (z táborov) mám pripravené aktivity ktoré ťa nie len niečo naučia, no taktiež ťa zabavia! Ak máš záujem o hodiny somnou, neváhaj a kontaktuj ma! Teším sa na stretnutie s tebou. :))

DOUČUJEM: úplný začiatočník, A1, A2, B1, +konverzácie na rôzne témy

CENA: 10€/60min

KEDY SA MI DÁ DOUČOVAŤ?
Rada sa v čase doučovania prispôsobím. Keďže študujem na univerzite, nemám vyhradený čas na večer alebo určené hodiny kedy sa mi dá. So záujemcami sa rada dohodnem na hodine. Nerobí mi problém stretnúť sa cez skype/zoom aj počas víkendu. V prípade záujmu mi stačí napísať.

PARA LOS DE ESPAÑA
Si no eres de Eslovaquia y no sabes nada de eslovaco, puedo ayudarte para que sabías entender a la lengua eslovaca. Tu tarea es solo contactarme. ¡Espero con interes trabajar con tú! :))

¡Hasta pronto!

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Vladimír L.

Vladimír L.

Unverified reference

Natália má učí Španielčinu online. Dá sa s ňou dohodnúť na čase a vie sa aj prispôsobiť. Hodina prebieha cez Zoom a všetko ide bez problémov. Na hodinu je vždy pripravená,posiela materiály po hodine na mail. Má veľmi dobrý systém učenia a je vidno,že učenie ju baví a jazyk výborné ovláda 😉 Určite ju môžem odporučiť ako výbornú učiteľku.