Dominika B.

Dominika B.

Responds within 3 hrs, to 80% of messages
80% 3 hr
Accepts new students

Dominika B.

Accepts new students

Učenie ako zábava :)

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 11 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  17 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 17 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahojte, volám sa Dominika. Ak sa chcete zlepšiť z chémie alebo ruského jazyka, ste na správnej adrese!
Už štvrtý rok pracujem ako učiteľka bilingválneho gymnázia, kde učím ruský jazyk a chémiu. Taktiež mám päťročné skúsenosti s doučovaním týchto predmetov. Moje hodiny prebiehajú online prostredníctvom platformy google meet alebo zoom.

Ak si chceš zlepšiť priemer, zmaturovať ľavou zadnou, prípadne sa dostať na medicínu, neváhaj a napíš mi! :)

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

References (7)

+ add reference
Anežka K.

Anežka K.

Unverified reference

Výborná učiteľka, určite odporúčam. Učivo dobre a jasne vysvetlí. Overí si , ako to študent porozumel, prípadne sa k učivu vráti. Je profesionálka s ľudským prístupom. Veľmi jej ďakujem.

Martina B.

Martina B.

Unverified reference

Výborná doučovateľka chémie! Jej profesionálny prístup a schopnosť vysvetliť náročné učivo sú úžasné. Vďaka skvelej komunikácii som mala produktívne hodiny a výrazne sa zlepšila moja znalosť chémie. Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú kvalitné doučovanie.

David S.

David S.

Unverified reference

Určite odporúčam. Počas dvoch rokov čo ma Dominika doučuje som sa veľa naučil a zlepšil si známky. Veľmi profesionálny prístup. Záleží jej na tom či si z hodiny niečo odnesiem+je veľmi trpezlivá. Je skvelá doučovateľka a verím že je aj výbornou učiteľkou:)

Helena H.

Helena H.

Unverified reference

Dominiku vrelo odporúčam. Doučovala ma chémiu v maturitnom ročníku a maturitu som zvládla bez problémov. Bola trpezlivá, milá a vždy ochotná. Na termíne a čase doučovanie sme sa bez problémov a rýchlo vedeli dohodnúť. Vždy sa vracala k staršiemu prebratému učivu a kontrolné otázky nechýbali. Zaujímala sa o výsledky. Ako pedagóg, ale aj ako človek je výborným pomocníkom a povzbuditeľom v dobrých, ale aj v zlých školských záležitostiach. Svoju prácu si robí na 100%. :)

Iveta H.

Iveta H.

Unverified reference

Odporúčam Dominiku! Pravidelne doučovala syna chémiu, vďaka nej si tento predmet obľúbil. Vždy, keď bolo potrebné prispôsobila sa požiadavkám syna a jej reakcia bola okamžitá. Bola milá, trpezlivá, ochotná učivo zopakovať. Veľmi kladne ju hodnotíme z ľudského hľadiska aj z hľadiska pedagóga.