Barbora P. Verified identity

Barbora P.

Responds within 10 hrs, to 100% of messages
100% 10 hr
Verified identity
Accepts new students

Barbora P.

Accepts new students

Milovníčka cestovania a jazykov

  • Offers online lessons
  • From  14 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 14 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Zdravím, ;)

S jazykmi som v každodennom kontakte, keďže žijem a pracujem v multikultúrom anglickom Birminghame. V zahraničí fungujem už dlhodobo, študovala som aj v ruštine, aj v angličtine na mediznárodných univerzitách a naďalej pokračujem vo vzdelávaní seba a ostatných na dennej báze.

Úprimne, jazyky jednoducho milujem, preto spájam príjemné s užitočným cez medzinárodný obchod, marketing a doučovania jazykov v profesnej sfére a cestovanie a spoznávanie nových kultúr vo voľnom čase.

Rada naučím a vysvetlím možné i nemožné, čo bude v mojich silách. Všetko zaujímavými formami učenia - hlavne tým, že sa snažím ukázať ako je všetko v jazyku prepojené a učiť tak, aby učenie niečoho nového bolo zaujímavé.

"Stačí len chcieť, mať trpezlivosť a cieľ, ostatné príde samo."

Lesson types

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

References (8)

+ add reference
Katarina V.

Katarina V.

Unverified reference

Nakoľko som mala aj pri dvoch deťoch chuť sa učiť nový jazyk, hľadala som flexibilitu, schopnosť naučiť, vyjsť v ústrety a aj keď mi to prišlo byť nemožné, som rada, že som stretla Bášku. Je to mladé dievča, ktoré prekonalo všetky moje očakávania. Hodiny sú pestré a nie sú striktné, len podľa učebnice, čo mňa osobne baví. Ak niečomu nerozumiem, Báška nájde spôsob ako my to vysvetliť. Učí ma ruštinu a na každú hodinu s ňou sa veľmi teším, je vždy pripravená, dobre naladená a ,,nakopne,, tým správnym smerom. Určite ju odporúčam.

Anetta I.

Anetta I.

Unverified reference

Barborka učí moju dcéru 4 mesiace a môžem ju len chváliť. Okrem dobrých výsledkov v škole a zlepšenia komunikácie v ANJ, čo bol hlavný cieľ, má Barborka ešte aj schopnosť zlepšiť jej náladu po náročnom dni. 😊 Lekcie vedie v priateľskom duchu a pozitívne motivuje. Má moderné praktiky, na hodiny je vždy pripravená a sú šité na dcéru. Učí angličtinu komplexne, tak aby sa s jazykom človek stotožnil, vedel nie len rozprávať ale aj po anlicky rozmýšlať, tak sa stáva aj učenie gramatiky bezbolestnou časťou lekcií. Môžem ju len odporučiť. Ja dávam 10/10.

Ivana M.

Ivana M.

Unverified reference

Báška doučuje angličtinu môjho 8 ročného syna. Bola to ta najlepšia voľba akú sme si mohli vybrať. Na hodiny s ňou sa teší, rád si robí domáce úlohy ktoré mu zadá. Hodiny sú veľmi zaujímavé, rýchlo napredujú, veľa komunikujú a robia cvičenia formou hier. Báška je milá, vzdelaná, a to čo robí robí s radosťou.

Lucia G.

Lucia G.

Unverified reference

Barborka uci anglictinu obe nase deti a neskutocne vidiet, ako sa zlepsili aj v skole. Jej hodiny su plne zabavy, milej komunikacie, decka dostavaju aj domace ulohy formou hry, na ktore nikdy nefrflu. Ked niecomu nerozumeju vzdy si to prejdu spolu. Vsetko, co preberu si este poriadne zopakuju, aby nezabudli. Velmi im takato forma vyhovuje a tesia sa na hodiny. Barborka sa vzdy vie prisposobit aj casovo. Takze hodiny s nou vrelo odporucame.Je skvela…

Simona B.

Simona B.

Unverified reference

Barbora ma doučuje anglický jazyk už viac ako pól roka. Som veľmi spokojná s jej prístupom. Moja angličtina sa viditeľne zlepšila. Barbora je flexibilná a ústretová. Vždy sa mi prispôsobí. Je priateľská, milá. Rada mi vysvetlí všetko čo potrebujem. Jej hodiny sú vždy plné aktivity a zábavy. 10/10