Mária M.

Mária M.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr
Accepts new students

Mária M.

Accepts new students

COMMUNICATION is the key to your SUCCESS.

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahojte, som skúsená lektorka anglického jazyka a veľmi rada vás spoznám a doučím vás angličtinu.
Absolvovala som pracovno-študijný pobyt vo Veľkej Británii, mám vyštudovaný anglický jazyk a certifikát CPE (Cambridge Certificate of Proficiency in English- C2 úroveň). Počas mojej praxe som pripravovala študentov na maturitu, jazykové skúšky ( Cambridge, IELTS), či pracovné pohovory. Učím a doučujem anglický jazyk deti, študentov aj dospelých na všetkých úrovniach jazyka. Veď jazyk nepozná vek..:-)

Angličtina mi učarovala už na strednej škole. Postupom času som zistila cez svoje vlastné skúsenosti, že ovládanie jazyka dokáže meniť myslenie a vnímanie sveta a následne vedie k pozitívnym životným zmenám. Na základe tohto pochopenia som sa rozhodla sprostredkovávať túto skúsenosť cez učenie angličtiny v jazykovej škole na kurzoch (individuálnych, či vo firmách), na strednej škole, ale aj súkromných hodinách. Do dnešnej doby je to takmer 18 rokov skúseností a stovky ľudí, ktorým som pomohla.

Moje online hodiny sa nesú vo veľmi priateľskej, kreatívnej a uvoľnenej atmosfére, keďže viem ako dôležitá je pohoda pri učení sa jazyka. K dispozícii mám veľké množstvo online materiálov, obrázkov, videí a interaktívnych cvičení, ktoré rada využívam počas svojich hodín. Nakoľko každý človek ináč vníma a učí sa cudzí jazyk, každú hodinu prispôsobujem potrebám a momentálnemu nastaveniu študenta. Je v podstate jedno, či si chcete zdokonaliť gramatiku alebo konverzáciu., či potrebujete pomoc s domácou úlohou alebo projektom... je to na vás.

Angličtina je pre mňa nielen zdrojom živobytia, ale je to moja vášeň rovnako ako jej učenie.. Učím tak, aby som svojich študentov nielen motivovala, ale hlavne, aby ich angličtina bavila. 😊

UČÍM IBA ONLINE - cez ZOOM, SKYPE, VIBER alebo GOOGLE MEET.
Cena za 60 minút: 14 - 19 eur.
Cena za skúšobnú (1.hodinu): 5 €/30 min. Cieľom tejto hodiny je naše zoznámenie, zistenie vašich potrieb a požiadaviek, určenie vašej úrovne ovládania angličtiny a následne stanovenie rozvrhu a metódy našich ďalších stretnutí.
Poznámka: Hodiny prebiehajú iba v prípade uhradenia lekcie minimálne deň vopred.
Ak máte záujem o spoločné hodiny, neváhajte ma kontaktovať :)
Teším sa na vás.


Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (20)

+ add reference
Dominika B.

Dominika B.

Unverified reference

Majka je skutočne vynikajúca lektorka a môžem ju len odporučiť. Je vidieť, že je profesionál v tom, čo robí a zároveň je aj veľmi milá, trpezlivá, ochotná, empatická, vie vyhodnotiť, čo človek potrebuje, čo ho baví, v čom sa potrebuje zlepšovať. Hodiny sú v priateľskej, uvoľnenej atmosfére a taktiež sa mi páči, že posiela kvalitné materiály k učeniu. Myslím si, že je veľmi málo tak kvalitných lektorov ako je Majka. Som veľmi spokojná a ďakujem!

Jana L.

Jana L.

Unverified reference

Veľmi súhlasím so všetkými referenciami. Majka je výborná lektorka. Má profesionálny a priateľský prístup. Mala som už niekoľko lektorov angličtiny, dokonca aj native speakrov, ale s Majkou som najviac spokojná. Hodiny sú príjemné. Pre mňa bol výber lektora veľmi dôležitý, potrebujem sa dostať na vysokú úroveň angličtiny a vďaka našim hodinám sa mi darí tento cieľ plniť. V priebehu 5 mesiacov som sa na hodinách veľa naučila a výrazne si zlepšila slovnú zásobu, rôzne frázy, akými komunikujú rodení hovoriaci. Na začiatku našich hodín som povedala, že si potrebujem zlepšiť hlavne slovnú zásobu a komunikáciu a Majka „ma vybavila“ veľmi užitočnými materiálmi. Najviac sa mi páči, že akoby už vopred vie, čo by sa mi mohlo zísť a akú tému môžeme spolu preberať. Na každú hodinu je veľmi dobre pripravená. Odporúčam 😊

Viktor Č.

Viktor Č.

Unverified reference

Pani Mária je rodená lektorka. Je vidieť že túto prácu miluje a dáva do nej 100%. Jej prístup sa potom pozitívne odzrkadlí aj na práci so študentom. Priebeh a obsah výučby je možné nastaviť podľa vlastných predstáv. Táto lektorka vie svojimi skúsenosťami odhadnúť level študenta a na základe toho prispôsobiť obsah hodiny. Jej rady sa oplatí počúvať. Po pár hodinách sme spoločne našli spôsob výučby, ktorý vyhovuje obom stranám. S pani Máriou je v podstate možné preberať každú tému, každú časť anglického jazyka. Ešte nikdy sa mi nestalo že by som ju s nejakou mojou otázkou zaskočil. Vždy vie pohotovo odpovedať a danú problematiku do detajlov objasniť. Všetkým (začiatočníkom ale aj pokročilejším), ktorí sa chcú zdokonaľovať v AJ určite odporúčam.

Jana S.

Jana S.

Unverified reference

S pani Máriou som veľmi spokojná a určite ju každému vrelo odporúčam. Je veľmi milá, ústretová a empatická, takže vždy prispôsobí hodiny vašim schopnostiam a potrebám. Keďže jej hodiny sú v priateľskej atmosfére a určite počas nich zažijete aj veľa zábavy, postupne stratíte zábrany komunikovať v angličtine a ani si to neuvedomíte. Vďaka nej ma angličtina baví, pretože dokáže veci vysvetliť veľmi jednoducho a zrozumiteľne. Pani Majka je výborný pedagóg, takže ju vrelo odporúčam a ďakujem jej za to, že ma stále motivuje a posúva vpred.

Marianna M.

Marianna M.

Unverified reference

Majku mozem len odporucit, jej hodiny su vzdy zaujimave, zabavne a co je najdolezitejsie, ani neviem ako rychlo ubehnu. Je velmi priatelska, mila a dokaze si ziaka udrzat, tym myslim, ze hodiny vie prisposobit kazdemu individualne - usite priamo pre neho.  Uz 20 rokov som sa anglicky naucit len "snazila" a vystriedala mnoho ucitelov, kazdy z nich ucil inym sposobom, ale vzdy to dopadlo rovnako, znechutena som to zabalila a ostala na rovnakej urovni. Majka mi dokazala mnoho veci vysvetlit tak, aby som tomu rozumela. Ak nieco neviem, vzdy mi pomoze, aby som si spomenula a to ma neskutocne motivuje napredovat. Majka dakujem, som rada, ze som vas nasla a tesim sa na dalsie online hodiny :) 

pictures and certificates

Answered questions (9)

This tutor has helped to answer these study questions

Mária M.

Pomoc s úlohou z angličtiny

Ahojte vedel by mi niekto vysvetliť či je správne ak chcem povedať v present continuous že sa nudím - I am boring a zároveň keď chcem povedať že som nudný rovnako I am boring ? Čo chcem povedať vyplýva z kontextu ? Proste či sa to povie rovnako ?

Mária M.

prosím veľmi pekne pomosť z ulohou

Chcem aby mi niekto pomohol z du z anj prosím.

Mária M.

prosím veľmi pekne pomosť z ulohou

Prosím potrebujem pomôcť z angličtinou úloha 1,2. ďakujem

Mária M.

DOMÁCA ÚLOHA

Súrne potrebujem! napísať len výsledky. Ďakujem.