Doučovanie A.

Doučovanie A.

Accepts new students

Doučovanie A.

Accepts new students

Interaktívne doučovanie anglického a nemeckého jazyka

  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend

Description

🌟 Zvýš svoju úroveň angličtiny a otvor si dvere k novým možnostiam! 🌟

Si na správnom mieste, ak chceš zlepšiť svoje jazykové schopnosti a stať sa skutočným anglickým mágom. Nech už tvoj cieľ smeruje k lepším študijným výsledkom, kariérnemu postupu alebo jednoducho komunikácii s celým svetom, doučovanie angličtiny ti môže priniesť mnohé výhody.

Prečo si vybrať práve doučovanie angličtiny u mňa?

🚀 Personalizovaný prístup: Prispôsobíme sa tvojím potrebám a učebnému štýlu. Každá hodina bude pre teba zábavná a motivujúca!

🎯 Cieľavedomosť: Spoločne si stanovíme ciele a budeme na nich pracovať. Budeš sledovať svoj pokrok ako cestu k úspechu a väčšiemu sebavedomiu.

🗣️ Reálna komunikácia: Naučím ťa nie len gramatiku, ale aj ako sa sebavedomo vyjadrovať v rôznych situáciách. Budeš schopný(a) slobodne hovoriť a rozumieť angličtine.

💬 Flexibilné hodiny: Chápem, že máš rušný harmonogram. Preto si môžeš zvoliť termíny doučovania, ktoré ti najviac vyhovujú.

Niečo o mne:

🎓 Vzdelanie 🎓
Úspešne som ukončil akademické štúdium druhého stupňa na Ekonomickej univerzite v Bratislave, kde som bol päť rokov súčasťou študijného odboru ekonómia a manažment. Mám inžiniersky titul a v rámci môjho štúdia som sa zúčastnil mnohých študijných pobytov a pracovných stáží v zahraničí. Jeden rok som žil v Nemecku a taktiež som sa zúčastnil polročného výmenného pobytu v Bulharsku. Od ukončenia štúdia na sebe naďalej dennodenne pracujem a vzdelávam sa sám. Ako absolvent gymnázia mám vo vzdelávaní všestranné záujmy a prirodzenú zvedavosť.

👨‍💼 Viac o mne 👨‍💼
Som rodený Nitran. V mladom veku som sa zaľúbil do angličtiny a začal využívať všetok svoj voľný čas na to, aby som sa v nej zlepšoval. Mám rodinu v USA, čo mi umožnilo nadobudnúť prirodzený, cudzím prízvukom nepoznačený ústny prejav. Momentálne pracujem ako daňový konzultant pre medzinárodný korporát, kde dennodenne využívam anglický jazyk a som v kontakte s rôznymi kultúrami. Komunikujem s kolegami a klientmi z rôznych krajín sveta.

Angličtinu som začal súkromne doučovať už na vysokej škole a aj napriek mojej pracovnej vyťaženosti ma vždy nadovšetko bavilo ju učiť. V konečnom dôsledku je to jazyk, ktorý človeka neustále posúva vpred, otvára nové príležitostí a poskytuje nástroje na aktívne zapojenie sa do globálnej komunity.

V prípade záujmu ma môžete kontaktovať úplne nezáväzne cez instagram @adam.spetko alebo cez mail na spetko.adam@gmail.com. Poprípade si môžeme aj dohodnúť konzultáciu zdarma.

❗ Dôležité – pred kontaktovaním prosím pozorne prečítajte ❗
❕ Učím len cez internet. Osobne len výnimočne a to len v Nitre.

Neváhaj a zmeň svoj život vďaka jazykovým znalostiam.

Teším sa na našu spoluprácu! 🌟

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

pictures and certificates