Kika V.

Kika V.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Kika V.

Accepts new students

Doučovanie podvojného účtovníctva a nemeckého jazyka

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
Price From 10 €/hr
Description Lesson types References

Description

Moja metóda doučovania je zameraná na individuálny prístup, aby som mohla presne pochopiť tvoje špecifické potreby a ciele v oblasti účtovníctva.

S mojou pomocou získavaš nielen hlbšie pochopenie účtovníctva, ale aj dôveru v túto oblasť. Snažím sa vysvetliť komplexné témy jednoduchým a zrozumiteľným spôsobom. Sledujem tvoj pokrok a prispôsobujem sa tvojmu učebnému tempu, aby som zabezpečila, že sa ti účtovníctvo stane pohodlné a prirodzené.

Okrem toho, som tu na to, aby som ti poskytla podporu a odpovedala na tvoje otázky. Tvoj úspech je pre mňa dôležitý, preto ti ponúkam jedinečné prostredie, kde sa môžeš slobodne pýtať, diskutovať a objavovať svet účtovníctva.

Ak hľadáš motivujúceho doučovateľa, ktorý ti pomôže prekonať všetky výzvy účtovníctva a poskytne ti pevný základ v tejto oblasti, som presvedčená, že som tou správnou osobou pre teba. Spolu sa pustíme do skvelého dobrodružstva, kde sa naučíš ovládať čísla a získaš cenné schopnosti pre svoju budúcu kariéru.

Nezmeškaj túto príležitosť a kontaktuj ma ešte dnes. Spoločne dosiahneme úspech v účtovníctve!

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (33)

+ add reference
Lubica K.

Lubica K.

1 lesson taught

Vyborne doucovanie, Kika je naozaj skvela doucovatelka, pripravena, trpezliva. Vysvetlila mi vsetko co som potrebovala. Odpurcam vsetkymi 10.

Slavo M.

Slavo M.

Unverified reference

Mali sme zatial len jednu hodinu, no velmi sa mi pacila. Kika mi vsetko vedela entuziazticky vysvetlit, odpovedat na vsetky moje otazky a isla primeranym tempom. Odporucam

Sarah S.

Sarah S.

Unverified reference

Skvelé doučovanie a aj prístup. Kika všetko vysvetlí, ide tvojim tempom.

Sabina H.

Sabina H.

Unverified reference

Kika je zlatá a učivo dobre vysvetlí, odporúčam :).

Erik Š.

Erik Š.

Unverified reference

Chcel by som sa podeliť o moje skúsenosti s Kikou. Od chvíle, keď sme začali mať doučka, som cítil veľké zlepšenie v účtovníctve. Kika má super spôsob, ako vysvetľovať a pomáhať porozumieť aj ťažšie učivo, ľudom ako ja, ktorí o tom vôbec nemali šajnu. Je veľmi trpezlivá, pozorná a pristupuje k učeniu s odhodlaním. Navyše, jej priateľský prístup na každej hodine mi dáva dôveru v moje schopnosti. Hodiny sú taktiež vždy v pozitívnej energii, takže zbehnú veľmi rýchlo. Ak hľadáte skvelého doučovateľa, neváhajte a kontaktujte Kiku. Určite nebudete sklamaní.