Michaela N.

Michaela N.

Responds within 48 hrs, to 50% of messages
50% 48 hr+

Michaela N.

Doučovanie angličtiny (+), konverzácie z angličtiny, angličtina na prijímačky

Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Ahoj,

Volám sa Michaela a som bývala študentka žurnalistiky, ktorú som úspešne ukončila na Londýnskej univerzite London Metropolitan University. Taktiež som vyštudovala magistra na umeleckej univerzite the London College of Communication v odbore fotožurnalistika a dokumentárna fotografia.

Ak potrebujete pomôcť s anglickým jazykom rôznej úrovne od základnej školy po vysokú školu alebo pripraviť na ústne či písomné maturity a prijímacie pohovory, rada pomôžem! Takisto ak potrebujete pomôcť s prihláškami na univerzity do zahraničia (napr. Veľká Británia, Holandsko) pokojne Vám viem pomôcť s vyplnením prihlášok a napísaním motivačného listu.

Kedže som študovala na dvoch univerzitách v Londýne a rok na strednej škole v Brightone viem ako funguje ich vzdelávací a prijímací systém. Pred štúdiom v Anglicku som absolvovala IELTS test a viem doučiť gramatiku, písanie v angličtine či pomôcť pri plynulej konverzácií v angličtine - ktoré sú všetky súčasťou IELTS testu.

Skúsenosti:

Doučovanie stredoškolákov na ústne a písomné maturity. Korekcie anglických esejí, motivačných listov na prijímacie pohovory v zahraničí.

Viem s Vami zdieľať moje predošlé motivačné listy, eseje a veľa iných podkladov.

IELTS certifikát

Úroveň písanej angličtiny C1-C2
Úroveň hovorenej angličtiny C2

Ak máte záujem o doučovanie, pokojne ma kontaktujte!


pictures and certificates