Rebeka K.

Rebeka K.

Responds within 48 hrs, to 20% of messages
20% 48 hr+

Rebeka K.

Individuálne doučovanie na mieru za skvelú cenu online

  • 5/5 (rated by 2 students)
  • 22 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings
Price From 12 €/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References Answered questions

Description

!!!!!!MOMENTÁLNE NEPRIJÍMAM NOVÝCH ŠTUDENTOV!!!!!

Ahoj. Som študentka psychológie a kórejského jazyka, ktorý je už mojim siedmym cudzým jazykom. Učenie sa jazykov ma veľmi baví a dúfam, že aj teba dokážem motivovať a uľahčiť ti učenie sa cudzích jazykov celkovo, nie len nemčiny.

Skúsenosti s nemčinou: maturovala som z nemčiny a po maturite som išla do Nemecka, kde som bývala 3 roky. Najprv rok ako au-pairka u nemeckej rodiny, potom som študovala na nemeckej univerzite a pracovala popritom ako predavačka, čiže nemčinu som používala každý deň pri komunikácii v škole, so zákazníkmi a s deťmi. V nemecku som taktiež získala svoj C2 Certifikát z nemčiny, čiže doučím kľudne všetky úrovne aj rôzne vekové skupiny.

Knihu nebudeš potrebovať, zostavujem svoje vlastné lekcie a cvičenia ale keď si zvyknutý/á na určitú učebnicu, tak kľudne môžeme ísť podľa nej, nie je problém. :)
Hodiny prispôsobím podľa tvojej potreby, či sa už potrebuješ zlepšiť v komunikácii, vysvetliť gramatiku alebo pripraviť sa na certifikát/skúšku alebo pobyt v zahraničí. Prvá hodina je zadarmo, tak ma neváhaj kontaktovať. Vyskúšaj a uvidíš či budeš spokojný/á. Teším sa na Teba. :)

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Deleted-0f527e D.

Account deleted

8 lessons taught

Hodiny maďarskej konverzácie s Rebekou mi pomáhajú rozviazať môj "stuhnutý" jazyk. Oprášiť dávno zabudnuté. Rebeka je flexibilná, ochotná a i komunikácia s ňou je rýchla a stopercentná. Ďakujem :)

Vlad V.

Vlad V.

Unverified reference

Ahojte S Rebekou som mal zatiaľ len pár hodín,no už teraz vidím pokrok. Rebeka sa vie časovo prispôsobiť,je milá,vie vysvetliť,a hodiny ma naozaj bavia. Ak sa aj ty chceš zdokonaliť v Jazykoch,tak rozhodne to skús s Rebekou. Majte sa :)

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Rebeka K.

nemecký jazyk

Vedel by mi niekto pomôcť s pár vetami z nemčiny ?

Rebeka K.

Preložiť text

Na opis osoby som si zvolil môjho dobrého kamaráta a skvelého spolužiaka, pretože je to priateľská a zábavná osoba. Nepatrí práve medzi najvyšších chlapcov z triedy, ale je veľmi múdry a nadaný. Má strednú okrúhlu úprimnú tvár. Jeho líca vždy horia červenou farbou. Na usmievavej tvári sedí malý nos…