Lucia K.

Lucia K.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Accepts new students

Lucia K.

Accepts new students

Doučovanie z matematiky

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Moje meno je Lucia a som tretiačkou bakalárskeho štúdia na Masarykovej univerzite v Brne. Študujem odbor s názvom Matematika. Doučovaniu sa venujem približne 4 roky, mám bohaté skúsenosti so všetkými vekovými kategóriami. Ponúkam doučovanie z matematiky od prváčikov na základnej po maturantov, prípadne aj na vysokoškolákov. Matematike sa venujem celý život, absolvovala som veľa súťaží a pokračujem v rozvíjaní matematického myslenia na vysokej škole. Ak máte príklady, ktoré môžeme spolu rozobrať, tak sa mi ozvite :)

Neváhajte sa na mňa obrátiť kedykoľvek :)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (6)

+ add reference
Samuel Š.

Samuel Š.

Unverified reference

Lucia ma doucuje uz vela hodin a s cistym svedomim mozem povedat ze mi vzdy pomoze ked je treba a zaujima sa o skutocnu vedomost ziaka, pripravuje sa na hodiny a nema problem s vysvetlovanim uciva teoreticky ci prakticky. da sa s nou dohodnut a za kazdych okolnosti je mila. Nemozem jej doucovanie nic ine ako odporucit.

Simonka H.

Simonka H.

Unverified reference

Lucka je veľmi milá a príjemne naladená doučovateľka. Hodina bola plná trpezlivosti, zrozumiteľnosti a pozitívnej nálady. Ešte raz ďakujem a maximálna spokojnosť odporúčam. :)

Deleted-3edb0b D.

Account deleted

Unverified reference

... Lucka nema chybu... pardon, jedinu... ze moju dcerku nemoze doucovat stale... t. j. aj v priebehu skolskeho roku... Lucka, je nesmierne trpezliva a skvela mlada buduca pani ucitelka.... dcerka po par sedeniach pochopila ucivo ktore jej robilo problem... za mna, velke dakujem, a vrele odporucanie pre kazdeho kto hlada "novu", buducu pani ucitelku... Lucka, drz sa, bud stale taka usmievava a prijemna, ako ta zaziva moja Kristinka.. prajem vela buducich stastnych deticiek...

Tutor's answer:

Ďakujem moc krásne <3

Mária S.

Mária S.

Unverified reference

Mária S. Lucka doučovala syna matematiku. Super prístup a ochota. Učivo vysvetlí zrozumiteľným spôsobom a syn pochopil čo potreboval. Určite odporúčame.

Lucia D.

Lucia D.

Unverified reference

chcem vas velmi pochvalit. dcera je s vami maximalne spokojna. po hodinach s vami ju zacala matematika bavit. ste TOP. dakujeme