Sára M.

Sára M.

Responds within 2 hrs, to 60% of messages
60% 2 hr
Accepts new students

Sára M.

Accepts new students

Deutsch macht Spaß - doučovanie nemčiny

  • Offers online lessons
  • From  13 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 13 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Hallo! Volám sa Sára a momentálne som študentkou vysokej školy. Absolvovala som štúdium na bilingválnom gymnáziu s hlavným vyučovacím jazykom nemeckým a niekoľko rokov sa venujem aj doučovaniu nemčiny všetkých vekových aj úrovnostných kategórií. Svoju jazykovú úroveň mám potvrdenú aj certifikátom na úrovni C1. Rada pomôžem s gramatikou, konverzáciou alebo písaním referátov či rôznych prác, hodiny vždy prispôsobím podľa individuálnych potrieb a požiadaviek každého žiaka, ktorý sa chce naučiť sprechovať. Rada svoje vedomosti posuniem ďalej, preto ma v prípade záujmu neváhaj kontaktovať! :)

Lesson types

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Andrea B.

Andrea B.

Unverified reference

Sáru si našla dcérka sama na doucma a je s ňou maximálne spokojná. Hodiny vedie naozaj zábavným spôsobom a dcérku dokáže vždy zaujať. Oceňujem na nej aj jej spoľahlivosť, termíny ruší naozaj len minimálne a z vážnych dôvodov (na rozdiel od iných doučovateľov). Vďaka Sáre sa dcérka do nemčiny úplne zamilovala. Na hodiny s ňou sa vždy veľmi teší :)

Marián J.

Marián J.

Unverified reference

Pani Sára od prvej hodiny vedie profesionálny prístup, hodiny vedie formou komunikácie so študentom, gramatiku a následne jednotlivé cvičenia k nej vie zrozumiteľne vysvetliť. Posiela zaujímavé materiály k samoštúdiu. Vrelo odporúčam každému, kto sa chce naučiť nemecký jazyk. Palec hore!

Deleted-6ab019 D.

Account deleted

Unverified reference

Sara je úžasná doucovatelka, ktorá má okrem samozrejme perfektnej nemčiny vzdy nejakú tému o ktorej sa mozeme rozprávať , už po uvodnych hodinach ma zahrnula tonou materiálov z nemčiny a tipmi pre samostudium, určite odporúčam 👍

Tutor's answer:

❤️

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Sára M.

otázka

V ktorej vete je častica? A) Netelefonuj, veď zajtra sa uvidíme. B) Stretol som mamu aj strýka. C) Dnes konečne prišiel. D) Prečo si neprišiel? Dobrý deň, môžem sa spýtať je to C alebo A? Lebo aj som brala ako spojku a si je zvratné zámeno. Konečne môže byť častica aj príslovka a veď spojka alebo…