Niki R.

Niki R.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Niki R.

Accepts new students
Free trial lesson

Anglický jazyk hravo & efektívne MATURITA/ IELTS / CAE / Business English

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 67 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  22 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 22 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Blogs Answered questions

Description

Hello everyone 👋🏼,
volám sa Niki a som profesionálna učiteľka angličtiny s 18 ročnou praxou.

🎓 Vyštudovala som bakalársky stupeň v odbore anglický jazyk a slovenský jazyk na Univerzite Komenského, magistra mám z odboru anglický jazyk v odbornej komunikácii.
👩🏻‍🏫Okrem vysokoškolských diplomov mám za sebou aj jazykový Cambridge certifikát na úrovni C2 (CPE) a Cambridge certifikát výučby anglického jazyka pre dospelých (CELTA).
🏰V Bratislave som 5 rokov pracovala ako metodička jazykových kurzov pre dospelých.
👩🏻‍💻 V súčastnosti vediem online kurzy vo firmách a poskytujem online “doučká” angličtiny 🇬🇧 pre dospelých a deti od 10 rokov.
📅 Ohľadom voľných termínov mi, prosím, pošlite správu cez Doučma.



💻 Pred prvou hodinou si dáme úvodné online stretnutie, aby som zistila tvoje potreby a ciele a ukázala ti učebnice/ materiály s ktorými budeme pracovať.


🧑‍🎓Na hodinách sa podľa tvojich potrieb môžeme zamerať na: gramatiku, konverzácie (postavené na prečítaní krátkeho článku/ pozretí krátkeho videa), rolové úlohy, obchodnú angličtinu (telefonovanie, písanie mailov, príprava na pohovor, príprava prezentácii), prípravu na certifikáty FCE, CAE, CPE a IELTS. Všetky materiály ti pošlem mailom.


✨ Zároveň ti prezradím tipy & triky na to, ako sa angličtinu učiť efektívne a tak, aby ťa to bavilo a motivovalo.



💵 45 min= 22€

💵 60 min= 30€



See you soon 👋🏼

Lesson types

Skúšobná lekcia

Zavoláme si, povieš mi o tvojich očakávaniach a cieľoch, porozprávame sa chvíľu po anglicky, aby som zistila tvoju aktívnu úroveň a ja ti navrhnem učebný plán.

Free / 15 min
Štandardná lekcia

22 € / 45 min
Štandardná hodina

30 € / 60 min

References (11)

+ add reference
Valeria S.

Valeria S.

66 lessons taught

Niki je najlepšia učiteľka, akú som kedy mala. 100% ochotná, pripravená na hodinu a trpezlivá. Za posledný mesiac som sa naučila viac ako za štúdia na strednej škole. Dokážem teraz komunikovať plynulejšie a s menej chybami.

Alena N.

Alena N.

Unverified reference

Touto cestou Vám chceme aj so synom veľmi pekne poďakovať za perfektný, ľudský a profesionálny prístup na prípravu k maturite. Sme veľmi vďační a radi Vás budeme odporúčať. Prajeme Vám veľa úspechov do ďalšej práce. 😊

Diana K.

Diana K.

Unverified reference

Ďakujem, za veľmi profesionálny a zároveň priateľský prístup. Hodina bola vždy zaujímavá a plná nových informácií, veľmi mi tento kurz pomohol s maturitou. Lekcie boli vždy prispôsobené mojím požiadavkám a potrebám na danú tému, ho hodine som dostala materiál s prebraným učivom. Počas hodiny som sa vždy cítila komfortne, veľmi tomu prispela pripravenosť hodiny a ochota.

Maria M.

Maria M.

Unverified reference

S Niki sa doucujem anglictinu uz vyse 2 mesiace. Je skvela, uci ma nie len gramaticky spravne rozpravat, ale dba aj na vyslovnost, aby mi rozumel aj native speaker ;-) Na kazdej hodine spisuje poznamky, novu slovnu zasobu a vsetko zasiela spolu s potrebnymi materialmi. Som velmi spokojna a odporucam kazdemu!

Natália H.

Natália H.

Unverified reference

Niki je bezkonkurenčne najlepšia lektorka angličtiny. Maximálne ochotná a šikovná, má skvelo zvládnutý systém výučby a hodiny sú zaujímavé a na vysokej úrovni. Pripravovala ma na ústne maturity a za dva týždne intenzívnej prípravy som zmaturovala na výbornú😊. Odporúčam každému, kto má problém s angličtinou a chce si zlepšiť svoje jazykové schopnosti.

Blogs (8)

Demystifying the Difference: IELTS General vs. IELTS Academic

The International English Language Testing System (IELTS) is a widely recognized examination for assessing English language proficiency. It offers two main types of tests: IELTS General Training and…

Journey to English Fluency: Transitioning from B2 to C1 Level

English language proficiency plays a crucial role in today's globalized world. Moving from an intermediate (B2) level to an advanced (C1) level signifies a significant milestone in your language…

What's the most difficult thing about studying English?

The most difficult aspect of studying English can vary depending on the individual's native language, learning style, and personal challenges. However, here are some common difficulties that…

Spring idioms

As winter fades into memory, the first signs of spring can be seen in the world around us. People everywhere are feeling a spring in their step as the warmer weather and longer days provide a renewed…

Prečo sa pri výslovnosti anglických slov nespoliehať na intuíciu? Part 1

Milí jazykoví nadšenci,v tomto príspevku by som vám chcela pripomenúť, že súčasťou rutiny učenia sa nových slovíčok nie je len naučiť sa pravopis, ale aj správnu výslovnosť.  Každá kvalitná…

Answered questions (11)

This tutor has helped to answer these study questions

Niki R.

Cvičenie z angličtiny

Vedel by mi niekto vypracovať alebo aspoň pomôcť s vypracovaním tohto cvičenia? Ďakujem.

Niki R.

Anglicky jazyk

Dobrý deň Vedel by mi niekto pomôcť s jedným cvičením z anglického jazyka ?