Peter Š.

Peter Š.

Responds within 48 hrs, to 100% of messages
100% 48 hr+
Accepts new students

Peter Š.

Accepts new students

🧑‍💻👩‍💻 doučovanie s kvalifikovaným lektorom z jazykovej školy 🎓 1100+ odučených lekcií

  • 5/5 (rated by 5 students)
  • 129 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  23 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 23 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

✅ 10 rokov pôsobenia v UK ✅ 3 roky každodennej výučby na jazykovej škole a online

📚 Chceš si precvičiť gramatiku, zlepšiť sa v konverzácií, zdokonaliť si výslovnosť a hlavne získať sebavedomie v používaní angličtiny? V tom prípade si si klikol na správny profil.

👨🏼‍🏫 Po 10 rokoch pôsobenia v UK (pracoval som napr. pre online marketingovú spoločnosť, British Telecom ale aj na recepcii) som sa rozhodol vrátiť sa naspäť na Slovensko, posunúť ďalej svoje vedomosti a skúsenosti s britskou angličtinou. V súčasnosti už tretí rok pracujem ako lektor v jazykovej škole, kde sa mi tento cieľ darí realizovať.

🫱🏻‍🫲🏼 Medzi mojich klientov patria zamestnanci firiem: Aupark, KPMG, Slovenská Sporiteľňa alebo Thyssenkrupp

🎓 Myslím si, že roky strávené v UK ani používanie angličtiny na dennej báze z človeka dobrého učiteľa neurobia a preto som sa snažil v angličtine zlepšovať nielen prostredníctvom jazykových skúšok (IELTS a TOEFL) ale aj prostredníctvom učiteľského kurzu (CELTA). Ten ma naučil nastaviť hodinu tak, aby si aktívnou komunikáciou a precvičovaním strávil čo najviac času. Gramatiku, slovíčka alebo konverzačné témy vysvetľujem v kontexte a prostredníctvom čo najväčšieho počtu príkladov, aby ti bolo všetko jasné.

🆓 Prvá lekcia je zadarmo.

💻 Vyučovanie prebieha v angličtine a momentálne online.


Lesson types

Štandardná lekcia

23 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Martin L.

Martin L.

51 lessons taught

Na základe mojich skúseností môžem napísať, že Peter je skvelý lektor, pre každého kto má úprimný záujem o zdokonaľovanie sa v anglickom jazyku. Oceňujem najmä to, že lekcie sú vedené kompletne v angličtine, čo vedie k rýchlejšiemu osvojeniu si cudzieho jazyka. Peter je na lekcie vždy pripravený a lekcie sú vedené v priateľskej atmosfére na vysokej úrovni.

Hela S.

Hela S.

Unverified reference

Peter je profesionálny lektor, ktorého lekcie sú dokonale pripravené na každú jednu vyučovaciu hodinu. Ide o zmes spoločnej konverzácie, porozumenia písaného textu a odposluchu dialógov, učenia fráz a gramatiky. Avšak vždy podľa záujmu vie lekcie prispôsobiť konkrétnym potrebám študenta. Zlepšenie v angličtine pocítite z lekcie na lekciu, my sme absolvovali už 50hodín a plánujem pokračovať. Peter je ľudsky veľmi príjemný, veľký sympaťák, ktorý je vždy pozitívne naladený a ústretový. VRELO DOPORUČUJEM! :)

pictures and certificates