Nikola K.

Nikola K.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr

Nikola K.

Doučovanie angličtiny efektívne a zábavne

Price From 10 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahoj, som študentka učiteľstva anglického jazyka a literatúry na vysokej škole, kde študujem štvrtý rok. Mám prax s doučovaním žiakov ZŠ a SŠ, ale aj dospelých. Tak isto mám skúsenosti v doučovaní začiatočníkov, mierne pokročilých ale aj pokročilých. Pracovala som a pracujem ako lektorka v jazykových školách a v jazykovom tábore. Vyučovanie sa snažím uskutočniť hravou formou a vždy ho individuálne prispôsobujem podľa potrieb študenta. Mám štátnu skúšku z anglického jazyka a literatúry a maturitu z anglického jazyka úroveň C1. Cenu a čas doučovania sa vždy snažím prispôsobiť obom stranám :)

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Martin K.

Martin K.

Unverified reference

Dobrá spolupráca ,milý prístup vrelo odporúčam .

Tutor's answer:

Ďakujem pekne :)

Petra I.

Petra I.

Unverified reference

S Nikou sa mi veľmi dobre spolupracuje, učivo prispôsobí vždy podľa mojich požiadaviek, nakoľko sa chcem zdokonaliť v komunikácií tykajúcej sa mojej profesie. Pokiaľ vidí nejaké nedostatky počas komunikácie, tak na ďalšej hodine ich spolu prejdeme a zdokonalíme. Posiela mi materiály na precvičenie prebratých tém i na samoštúdium a keď mi niečo nie je jasné, ochotne mi poradí aj mimo doučovania. Je flexibilná, na hodiny je pripravená a dá sa s ňou vždy dohodnúť. Hodiny vedie priateľskou formou a dobre sa mi s ňou spolupracuje. Za ten čas, čo ma doučuje, vidím svoj pokrok a poznatky získané na hodinách som už využila aj v praxi. Pomohla mi prekonať strach z rozprávania v cudzom jazyku, za čo som jej veľmi vďačná. Môžem len odporúčať !!!

Tutor's answer:

Ďakujem krásne a teším sa na ďalšie hodiny :)

Katarína S.

Katarína S.

Unverified reference

Nikolka je príjemná slečna s úmyslom veľmi dôsledne a naozaj s cieľom pomôcť, podporiť a hlavne s úmyslom naučiť sa učiť AJ. Vie konkrétne vysvetliť učivo, na ktoré sa zamerajú spolu s dieťaťom. Taktiež s jej prístupom dieťa neodradí ale navodí, aby sa mu ľahšie a s porozumením chápalo. Je super.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne za milé slová a teším sa na ďalšie hodiny :)