Andrea K.

Andrea K.

Responds within 14 hrs, to 50% of messages
50% 14 hr

Andrea K.

Taliančina od základov, konverzácie v taliančine, doučovanie talianskeho jazyka

Preferred times: midday, evenings, weekend
Description References

Description

V talianskom prostredí žijem už viac ako 6 rokov a denne komunikujem v taliančine takže ak sa chceš naučiť po taliansky alebo sa zlepšiť v rozprávaní, prípadne spoznaní kultúry, veľmi rada ti s tým pomôžem. Mám taliančinu vyštudovanú ako Bc. prekladateľ tlmočník na UK a rovnako mám skúsenosti s prácou v Taliansku a Francúzsku. Určite mi napíš a dohodneme sa ako môžeme spolupracovať.

References (2)

+ add reference
Nikola B.

Nikola B.

Unverified reference

Hodiny taliančiny s Andrejkou sú perfektné ! Na každú lekciu má veľmi pekne pripravené prezentácie, z ktorých sa mi dobre učí, ide pekne postupne, lekcie na seba plynulo nadväzujú, učivo vie super vysvetliť, prispôsobiť podľa potreby, je trpezlivá, priateľská, vždy usmiata a hodiny mi vždy zletia ani neviem ako :) Popri učení dáva aj rôzne príklady z praxe, veľa som sa dozvedela aj o živote v Taliansku, o zvykoch, tradíciách, jedle, ľuďoch ... Jej taliansky prízvuk je excelentný. Ďakujem :)) Grazie mille :))

Rebecca K.

Rebecca K.

Unverified reference

Andrea je velmi zlata a priatelska. Taliancinu ma doucuje uz niekolko mesiacov a musim povedat, ze je naozaj velmi trpezliva a jej znalosti z talianciny vie zrozumitelne a lahko preniest i na vas. Jednoznacne odporucam pre uplnych zaciatocnikov ale aj pre ludi, co sa chcu v taliancine len zdokonalit.