Andrea V.

Andrea V.

Responds within 3 hrs, to 90% of messages
90% 3 hr
Accepts new students

Andrea V.

Accepts new students
  • Offers online lessons
  • From  4 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 4 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Dobrý deň/Ahojte!
Volám sa Andrea, som absolventkou gymnázia a momentálne študujem na magisterskom stupni dejiny a teóriu umenia. Okrem umenia milujem aj matematiku, z ktorej som aj maturovala (rovnako ako aj zo španielčiny - úrovne B2 a anglického jazyka - B1). Učím na živnosť a prioritou je pre mňa nájsť spôsob výučby, ktorý danému človeku vyhovuje. Obzvlášť podstatné je to pri matematike, ktorá sa často stáva zbytočným strašiakom mnohých ľudí len z dôvodu, že učiteľ/ka a žiak/žiačka nie sú naladení na "rovnakú vlnu". Sama sa momentálne snažím dovzdelávať v Hejného metóde vyučovania matematiky, ktorá deti aktívne zapája do procesu výučby, čo sa mne osobne osvedčuje ako vhodný prístup aj pri výučbe iných predmetov.
Počas štúdia na vysokej škole som pôsobila aj ako lektorka Krúžkov v škole.

V prípade záujmu ponúkam na začiatok 60 minút doučovania za polovičnú sumu, aby si študent/ka mohli vyskúšať, či im spôsob výučby bude vyhovovať a vyhodnotiť si prípadnú sympatiu alebo antipatiu ku mne 🙃

Lesson types

Štandardná lekcia

4 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Mariana M.

Mariana M.

Unverified reference

Lekcie boli super, dcérke sa veľmi páčili a veľa sa naučila. Andrea je veľmi príjemná, trpezlivá a flexibilná lektorka. K príprave na lekcie pristupuje veľmi zodpovedne. Odporúčam! :)

Martina S.

Martina S.

Unverified reference

Andrejka je výborná lektorka, je veľmi milá, ústretová, trpezlivo všetko vysvetlí, tiež naučí a vysvetlí veci, ktoré sme si vopred nedohodli. Môj syn, ktorý nemal rád matematiku, si ju vďaka Andrejke obľúbil.

Emka K.

Emka K.

Unverified reference

Andrea je skvelá lektorka, trpezlivá, milá, sympatická. Pomohla mi so všetkým, čo som potrebovala a bola ochotná mi pomôcť aj s lekciami, na ktorých sme sa pôvodne nedohodli. Vrelo odporúčam :)

pictures and certificates

Answered questions (3)

This tutor has helped to answer these study questions

Andrea V.

Chemické vzorce a oxidačné číslo 8 ročník.

Hrozne prosím o pomoc s otázkami neviem si s tým rady. Ďakujem veľmi pekne :)

Andrea V.

Slovná úloha,lineárne rovnice

16. Na internáte je v 42 izbách, z ktorých niektoré sú trojposteľové a niektoré štvorposteľové, ubytovaných 150 žiakov. Urči, koľko izieb je trojposteľových a koľko štvorposteľových, ak všetky izby sú úplne obsadené.