Zuzana H.

Zuzana H.

Responds within 9 hrs, to 100% of messages
100% 9 hr
Accepts new students

Zuzana H.

Accepts new students

Vyučujem hru na klavíri a gitare

Price From 15 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

MOMENTÁLNE PRIJÍMAM LEN NA ONLINE VYUČBU

Som hudobníčka, ktorá hrá na klavíri, gitare, basgitare a venuje sa aj spevu. Som človek, ktorý miluje hudbu a rada hudbu tvorím. Je to môj spôsob ako sa vyjadrujem a hovorím svoje názory, pocity, myšlienky, ktoré prevtelujem do melódií a harmónií. Je to taký môj "vnútorný dokonalý" svet. Skladám hudbu nielen inštrumentálnu, ale aj so spevom (klavír aj gitara). Jednoducho to čo milujem a cítim :)

Vydala som svoj prvý inštrumentálny piano album s názvom Invisible Emotions (2019).

Bola som 5 rokov učiteľkou na Súkromnej ZUŠ-ke, kde som vyučovala klavír.

Podľa môjho názoru sa hudbe môže venovať ktokoľvek, samozrejme podstatné sú aj nejaké vlohy, ale dôležitá je hlavne chuť a vytrvalosť. Všetko nejaký čas trvá a treba sa obrniť trpezlivosťou a mať z toho radosť. Mať radosť z procesu a progresu. Ako sa hovorí, nie je až tak dôležitý cieľ ako samotná cesta. Práve táto cesta nás formuje, učí a posúva vpred.

Ak máš chuť pochopiť základy, niečo sa naučiť, naučiť sa na nástroj, urobiť si radosť, zlepšiť sa, či sa naučiť nejakého svojho obľúbeného interpréta, ba dokonca by si chcel skúsiť tvoriť, neváhaj a kontaktuj ma.

Je úplne jedno koľko máte rokov, či ste starší, mladší, na hudbu nie je nikdy neskoro. Nie sú žiadne hranice, nie je žiadny limit, ale musí byť hlavne chuť, potom to všetko ide akoby "samo".

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Linda K.

Linda K.

Unverified reference

Zuzka je fantastická :) Hodiny s ňou sú vždy dynamické, motivujúce a zábavné. Veľmi oceňujem Zuzkinu trpezlivosť a znalosti, ktoré vie veľmi zaujímavo podať. Páči sa mi, že sa venujeme aj teórii, ktorá je mi dávkovaná v správnej miere, aby ma nedemotivovala. Je super, že si ju na každej hodine aj opakujeme. Zuzku odporúčam naozaj všetkým záujemcom o hudbu, je to nielen veľká profesionálka, ale aj úžasný človek :)

Eleni K.

Eleni K.

Unverified reference

Príjemný prístup a skvelá komunikácia, rovnako ako schopnosť doučovania :)