Kristína Č.

Kristína Č.

Responds within 30 hrs, to 70% of messages
70% 30 hr
Accepts new students

Kristína Č.

Accepts new students

Doučovanie španielskeho a ruského jazyka

  • 5/5 (rated by 4 students)
  • 49 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  14 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 14 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahoj! Moje meno je Kristína a ponúkam doučovanie a konverzácie zo španielčiny a ruštiny.

K cudzím jazykom som mala vždy veľmi blízko. Rada som sa ich učila no ešte radšej som bola, ked' som ich mohla využívať v praxi.

Španielsky jazyk som vyštudovala na bilingválnom slovensko-španielskom gymnáziu, v ktorom som aj úspešne zložila štátnu skúšku z tohto jazyka na úrovni C1. Počas štúdia som absolvovala študijný pobyt v Španielsku, kde som mala možnosť preniesť svoje teoretické znalosti do praxe.

Ruský jazyk som sa naučila priamo v Rusku, kde som 4 roky študovala na Univerzite. Vďaka rusky-hovoriacemu prostrediu som si jazyk veľmi rýchlo osvojila a na záver môjho štúdia som priamo tam absolvovala štátnu skúšku z daného jazyka na úroveň C1.

Doučovaniu som sa venovala ešte počas strednej školy a pokračujem v tom aj popri vysokoškolskom štúdiu, nakoľko veľmi rada odovzdávam svoje jazykové znalosti a skúsenosti druhým. Z vlastných skúseností viem, že základom je komunikácia, pretože práve pri nej máme možnosť budovať svoje jaykové návyky. Ponúkam doučovanie z gramatiky, konverzácie pre všetky úrovne v oboch jazykoch.

CENA
12€ / 60 min / osoba
10€ / 45 min / osoba

16€ / 60 min/ 2 osoby
14€ /45 min/ 2 osoby



Lesson types

Štandardná lekcia

14 € / 60 min

References (2)

+ add reference
Angelika H.

Angelika H.

17 lessons taught

Španielčinu som si vďaka Kristíne veľmi obľúbila. Hodiny sú ako na mieru šité pre mňa. Skvelý prístup, pripravenosť na každú jednu hodinu, ochota vyhovieť všetkým požiadavkám a zmenám, ktoré nastanú. Som rada, že som natrafila práve na teba. Gracias por todo 😊.

Tutor's answer:

Angelika, d'akujem pekne za veľmi milé slová. Moc si vážim tak usilovných a milých študentov ako si ty :) Teším sa na dalšie spoločné hodiny. Gracias a ti :)

Arielle F.

Arielle F.

Unverified reference

Lekcie lektorky Kristíny považujem za skutočne prínosné. Oceňujem jej profesionalitu a ľudskosť zároveň. Na hodiny bola vždy pripravená a lekcie prispôsobovala mojej jazykovej úrovni.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne! Teším sa na dalšie spoločné hodiny :)