Ivana N.

Ivana N.

Responds within 13 hrs, to 80% of messages
80% 13 hr
Accepts new students

Ivana N.

Accepts new students

Doučovanie - Konverzácia v Anglickom Jazyku

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 4 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahoj! 😊

Volám sa Ivana, a vyštudovala som prvý stupeň ekonómie a manažmentu podniku v anglickom jazyku. Momentálne som študentkou EF UMB kde študujem financie bankovníctvo a investovanie v anglickom jazyku. Od malička som bola nútená komunikovať v angličtine, keďže mám rodinu v USA, vďaka čomu mi je anglický jazyk veľmi blízky, a nakoľko v ňom študujem už 5. rok je pre mňa prirodzené rozprávať v odbornej angličtine každý deň.

Poskytujem doučovania anglického jazyka, najmä konverzácie, pre žiakov základných, stredných a vysokých školy (so zameraním na ekonómiu), ale ponúkam doučovania aj pre úplných začiatočníkov či záujemcov zo všetkých vekových kategórii.

Doučovanie trvá zvyčajne 60minut, dá sa ale dohodnúť aj na dlhšom, pripadne kratšom doučovaní. Cena sa pohybuje od 20-25€ na hodinu.

V prípade záujmu ma neváhaj kontaktovať :)

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Andrej S.

Andrej S.

Unverified reference

Ivku vrelo odporúčam, je veľmi nápomocná a šikovná. Mne osobne pomohla vypočítať príklad s ktorým som dlho "súperil". Určite by som teda uvažoval aj o doučovaní. Super prístup! :)

pictures and certificates

Answered questions (7)

This tutor has helped to answer these study questions

Ivana N.

Príklad z finančného manažmentu

Dobrý deň, v rámci predmetu FM mám príklad na waccat (váž. priemerné náklady na kapitál), sú uvedené formy financovania pre jednotlivé alternatívy. Viem vypočítať waccat, avšak problém nastáva v v prípade 3. a 5. kedy neviem "otočiť" vzorec a dopočítať náklady na cudzie zdroje. Vopred ďakujem…

Ivana N.

kombinatorika

Ahojte, potrebovala by som pomôcť s jedným príkladom prosím. Koľko je trojciferných čísel deliteľných piatimi vytvorených len z číslic 0, 1 a 5, ak sa číslice môžu opakovať? ďakujem

Ivana N.

Pravdepodobnosť

Ahojte, prosím potrebovala by som vypočítať jeden príklad. Vo vrecúšku sú lístky s číslami od 20 do 50. Aká je pravdepodobnosť, že vytiahnete číslo deliteľné tromi? a) 10/31 b) 3/10 c) 1/3 d) 1/2 Ďakujem!!

Ivana N.

Koľko kociek môže Janka vložiť do škatule?

Dobrý deň, potrebovala by som vypočítať tento príklad, prosím. Ďakujem pekne! Janka má škatuľu tvaru kocky s hranou 0,3 m, v ktorej sa nachádzajú 4 malé kocky s dĺžkou hrany 5 cm. Najviac koľko kociek s dĺžkou hrany 5 cm môže Janka ešte vložiť do tejto škatule?

Ivana N.

Pomoze mi,prosim ,niekto vypocitat tieto priklady ?

Vykonáme nasledovný náhodný pokus: hádžeme trikrát kockou. Zisťujeme, aká je pravdepodobnosť, že padne číslo väčšie ako 4. Ako sa dá rozložiť tento jav? Uveď jeden príklad.