Alexandra D.

Alexandra D.

Responds within 11 hrs, to 100% of messages
100% 11 hr
Accepts new students

Alexandra D.

Accepts new students

Online Doučovanie Španielčiny a Angličtiny!

  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Dobrý deň, som Alex, štujem jazykovedu a jazyky su moja vášeň.

Kde som sa jazyky naučila?

Španielčinu som študovala na bilingválnom gymnáziu. Mojim druhým domovom sú Kanárske ostrovy, kde svoju znalost jazyka aktívne využívam. Anglický jazyk som sa naučila na anglickej základnej škole. Anglický aj španielsky jazyk som učila 2 roky na jazykovej škole, ale tiež som doučovala, kde ma kto potreboval. Viem poskytnúť konverzáciu a vysvetlenie gramatiky pre pokročilejších a pre začiatočníkov. Rada učím induktívne a udržujem hodiny v interaktívnej rovine. Rada sa prispôsobím Vaším potrebám, pokiaľ sa túžite doučiť základy a bežne používané slová a frázy, rada pomôžem.

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Adéla V.

Adéla V.

Unverified reference

Velmi cením slovní zásobu ,,doučovatelky", která se ukázala při konverzacích na různá témata. Každá schůzka byla moc příjemná a pomohla mi získat větší jistotu při mluvení. Nikdy nebyl problém hodinu zrušit nebo přesunout na jindy. :-)

Kateřina Záhořová K.

Kateřina Záhořová K.

Unverified reference

Vždy příjemná atmosféra na hodinách, flexibilní ohledně času i místa po domluvě. Témata na konverzace byla zajímavá a i způsob průběhu a náplně se vždy přizpůsobil potřebě. Celkově to bylo moc fajn a skvělá konverzační španělština.