Eli K.

Eli K.

Responds within 48 hrs, to 70% of messages
70% 48 hr+
Accepts new students

Eli K.

Accepts new students

Radosť z hry na gitare. Objav a zveľaď, čo máš v sebe :)

Price From 30 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Ahoj :)

gitaru učím, už 10rokov. Pracujem tak s deťmi ako aj dospelými. Počas tohto procesu som sa veľa naučila o sebe i o ľuďoch. :)
Na učení ma najviac fascinuje potenciál, ktorý sa počas procesu odkrýva a osobnosť ktorá aj keď bola možno uspatá, má priestor sa prebudiť a cez toto spojenie možno nájsť radosť z hudby i zo seba :) . Toto živé prepojenie a následne vlastná kreativita v ňom je nádherné. :)

V rámci učiteľstva mám absolvované psychologické prednášky, metodicko-didaktické prednášky, hudobnú teóriu a z nich následne aj skúšky. Mám vyštudované konzervatórium.

Žánrovo sa orientujem v populárnej hudbe, worshipe i klasickej gitarovej hudbe.

Verím, že Ťa hodinu budú baviť a budeš mať radosť z Tvojej muzikantskej cesty.

Teším sa na Teba! :)

Lesson types

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Ana I.

Ana I.

Unverified reference

Hodiny gitary s Eli veľmi odporúčam. Prišla som k nej ako samouk klasickej gitary s drobnými skúsenosťami. Eli prispôsobila hodiny mojim potrebám, a hráme skladby, ktoré ma veľmi bavia. Okrem toho mi ukazuje cvičenia, vďaka ktorým cítim, že sa mi zlepšuje technika. Nie je to však nuda, Eli kladie dôraz na radosť z hudby a snaží sa v študentovi zobudiť srdce muzikanta. Naviac, Eli je veľmi pozitívna a hodiny s ňou ubiehajú ako voda. Ak hľadáte veľmi príjemného pedagóga s inviduálnym a účinným prístupom, určite sa jej ozvite. :)