Majka N.

Majka N.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr
Accepts new students

Majka N.

Accepts new students

ponúkam doucovanie z nemeckeho jazyka

  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
Price From 20 €/hr
Description Lesson types References

Description

Hallo zusammen,

ponúkam doučovanie z nemeckého a anglického jazyka pre vsetky jazykové úrovne. Jazyky ma fascinovali od detstva a po maturite som sa rozhodla jazykom venovať na profesionálnej úrovni. Vyštudovala som anglický a nemecký jazyk na univerzite v Košiciach. Počas bakalárskeho štúdia som strávila rok na univerzite v Saarbrücken-e cez výmenný program Erazmus. Magisterské štúdium som absolvovala celé v Nemecku na univerzite vo Würzburg-u. Počas štúdia som učila v jazykovej škole, v IT firme, v škôlke a taktiež som doučovala deti, študentov a aj dospelých, ktori cudzí jazyk potrebovali k svojej práci.

Pri učení jazyka sa snažím využívať rôzne metódy, ako napríklad videa, kvízy, moje vlastné Handouty a rôzne online cvičenia.
Učenie ma bavi a velmi sa teším, ked vidim, ako moji študenti robia pokroky. Na hodinách sa snažím vytvoriť uvoľnenú a priateľsku atmosféru pretože si sama z mojich študentských cias pamätám, aké dôležité bolo pre mňa nemať stres, z učiteľa, z rozprávania alebo z toho, že poviem niečo nesprávne.

Ak potrebuješ pomôcť s gramatikou, precvičiť si rozpravanie, vytrenovat posluch, rozšíriť slovnú zasobu alebo sa zlepšiť v pisani, neváhaj ma kontaktovat. Budem sa na Teba tešiť. :-)



Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Rebeca Z.

Rebeca Z.

Unverified reference

Najlepšie hodiny nemeckého jazyka, odporúčam😊 S Majkou budete mať stále úsmev na tvári a zároveň sa bez stresu veľa naučíte. Priateľská atmosféra, ktorú dokáže na hodinách vytvoriť pri učení stále pomôže 😇

Lukas C.

Lukas C.

Unverified reference

S Majkou spolupracujem už vyše roka a tak zo skúsenosti môžem povedať, že som si vybral dobre a som maximálne spokojný. Odbornosť na vysokej úrovni a hodiny vedené v priateľskom duchu. Odporúčam 👌