Ivana O.

Ivana O.

Responds within 29 hrs, to 100% of messages
100% 29 hr
Accepts new students

Ivana O.

Accepts new students

Montessori Teacher & Psychologist, experienced with adults and children

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 13 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Po 12 rokoch strávených vo Veľkej Británii, kde som vyštudovala vysokú školu (Master Of Science v psychológii), je mojim poslaním odovzdávať moje skúsenosti z konverzačnej, ako aj akademickej angličtiny mojim študentom.

Okrem študia psychológie v Londýne a Nottinghame, somatickej psychoterapie v Lisabone a Montessori pedagogiky v Prahe, mam aj 2 roky praxe vo vyúčbe angličtiny pre deti od 3-6 rokov v Montessori škole v Bratislave. Moje predošlé pracovné skúsenosti zo zahraničia v oblastiach personalistiky, tlmočníctva, zdravotníctva a účtovníctva, taktiež prinášajú do mojich hodín slovnú zásobu, ktora zahŕňa široké spektrum oborov a odvetví.

ENGLISH

I hold a Master of Science degree in Psychology from the prestigious University of Nottingham and a Bachelor of Science from Royal Holloway, University of London.

I used to live and work in Great Britain for over a decade and therefore feel very at home with the British culture and customs. I have the skills to support your communication in not only conversational, but also professional and academic settings.

I have several years experience working with children and adults, both in therapeutic and educational settings, including 2 intensive years in a Montessori kindergarten as an English teacher. I hold a diploma in the Jolly Phonics method (widely recognised as the most effective way to teach children to read and write in English) and an internationally accredited Assistant Head Teacher diploma in Montessori Education for 3-6 year old children.

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (9)

+ add reference
Martina G.

Martina G.

8 lessons taught

Ivka doučuje našu dcéru (12r.). Tá spočiatku frflala, že nechce doučko, no Ivku si veľmi rýchlo obľúbila. Hodiny sú zábavné, rýchlo jej ubehnú a bavia ju. Zloženie hodiny je pestré (pokec, čítanie, cvičenia i gramatika... všetko stihnú). Veľmi si cením aj jej ústretovosť a keď treba kvôli tréningom plánované hodiny posunúť, nie je problém. Je veľmi milá, flexibilná a profesionálna. Odporúčame :)

Radka G.

Radka G.

5 lessons taught

Väčšie šťastie na doučovateľku som asi ani nemohla mať. Som veľmi rada, že som natrafila práve na Ivku! Už od prvého online doučovania sme si s Ivkou veľmi sadli. Nepoznám snáď lepšiu osobu, ktorá by mi vedela pomôcť a poradiť s angličtinou ako ona. Najprv sme sa dohodli na doučovani, ktoré sa malo týkať 2 mesiacov, no bola som taká nadšená a spokojná s doučováním, že som trvala na tom aby ma doučovala ďalej. Či už sa jednalo o prípravy na skúšky z vysokej školy, alebo testy na prijímačky, ale aj písanie esejí, či rozprávanie na rôzne témy, vďaka ktorým som si ju veľmi obľúbila, lebo Ivka bola neraz aj takým mojim anglickým psychológom 😁Jednoducho z každého doučka som odchádzala s úsmevom na tvári a tá jedna hodina ubehla ako voda. Nastavenie hodín bolo flexibilné, čo mi veľmi vyhovovalo ,že aj Ivka s tým súhlasila. ĎAKUJEM 🍀

Ladislav K.

Ladislav K.

Unverified reference

Ivana je výborná doučovateľka, absolvoval som s ňou niekoľko lekcií, pričom každá lekcia bola venovaná inej téme. Išlo o krátkodobé intenzívne doučovanie, no bol som veľmi spokojný, za tú dobu som cítil na mojej angličtine veľký progres.

Lucie B.

Lucie B.

Unverified reference

Ivka je skvělá doučovatelka, milá a trpělivá, vždy ochotná cokoliv vysvětlit. Je schopná konverzovat na všechna témata, umí velmi dobře naslouchat a člověk se s ní cítí jako s velmi dobrou kamarádkou. Rozhodně všem mohu doporučit.

Eva D.

Eva D.

Unverified reference

Ivka, je velmi mila, flexibilna a chapava k tomu co potrebuje moj syn (11r) a hlavne ho dokaze zaujat a velmi sa tesi na hodiny.

pictures and certificates