Lucia P.

Lucia P.

Responds within 2 hrs, to 50% of messages
50% 2 hr

Lucia P.

Nemčiny pre úrovne A1-B2, príprava na maturitu či certifikáty. Alebo len tak pre radosť

  • Offers online lessons
  • From  18 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 18 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:

Description

Ahoj!

V prvom rade ma mrzí, ak máš z nemčiny traumu zo školského prostredia. Väčšina mojich študentov boli práve tí, ktorí mi vedeli odrecitovať der,die,das spamäti, ale komunikovať nemecky bol veľký problém.

Preto si myslím , že nemčina ako jednej z najkomplikovanejších, ale aj najzaujímavejších jazykov si zaslúži práve individuálny prístup. Mojím heslom je, že nemčina sa má prispôsobiť Tebe, nie Ty jej :)

Hodiny a učivo vždy prispôsobujem podľa Teba a tvojich možností a schopností. Nie je dôležité, či Honza sa vie naučiť slovosled rýchlejšie. Hlavne je, že jazyk Ti má prinášať radosť z prokroku. Takže, ak budeš potrebovať veľa času aj na základnú gramatiku, budeme sa jej venovať toľko, koľko TY potrebuješ :) Trpezlivosti mám na rozdávanie, mám totiž 2 mladšie sestry.

Študovala som na nemeckom bilingválnom gymnáziu, vďaka ktorému som získala nemeckú maturitu a certifikát z nemčiny na úrovni C1/C2. Ďalej som 2 roky pracovala ako lektorka v dvoch jazykových školách, teraz má moja doučovateľská prax vyše 4 rokov. V súčasnosti študujem evropské studia, no nemčina zostala stále mojou vášňou :)

Pomáhala som už veľa študentom/študentkám či už s prípravou na maturity, alebo na certifikáty (Goethe Institut, DSD I, DSD II).

Teraz doučujem výhradne cez SKYPE.

Čo je ešte u mňa veľké plus, tak vždy je PRVÁ HODINA ZDARMA. Potrebujeme sa navzájom spoznať a hlavne Ty potrebuješ zistiť, či Ti ako lektorka sedím :) Tak sa už teším na spoluprácu!

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

pictures and certificates