Lucia C.

Lucia C.

Responds within 1 hr, to 50% of messages
50% 1 hr

Lucia C.

Doučovanie angličtiny online + príprava na pracovný pohovor!

  • Offers online lessons
  • From  5 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 5 €/hr
Preferred times: mornings, midday
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

Ponúkam doučovanie z angličtiny pre deti i dospelých (GRAMATIKA a KONVERZÁCIE), doučovanie z obchodnej angličtiny, pomoc s písaním a prekladom formálnych či odborných textov v angličtine, prípravy na pracovné pohovory a certifikáty (všetky úrovne od A1 po C2).

SKÚSENOSTI
Mám 4 ročnú prax s doučovaním one-to-one a prípravou na Cambridge certifikáty a pracovné pohovory. Ponúkam Vám teda tutoring s overenými metódami a skúsenosťami. Doučovanie vždy prispôsobujem individuálnym potrebám žiaka = zaručený úspech!

ZNALOSTI
Mám ukončené stredoškolské štúdium v anglicky hovoriacej krajine (GCSE) a inžinierske štúdium so zameraním na medzinárodný obchod, anglistiku a amerikanistiku. Medzi moje ďalšie pracovné skúsenosti patrí odborný preklad z/do angličtiny a proofreading či recenzovanie zahraničných kníh v angličtine pred ich vydaním. Anglicky teda rozprávam plynule slovom i písmom a rada pomôžem napredovať v anglickom jazyku i Vám :)

PODMIENKY
Cena doučovania je 12€/hod., poprípade 10€/45min. Preklady z/do angličtiny, alebo kontrolu anglického textu (tzv. proofreading) nacením individuálne podľa odbornosti a dĺžky textu.

Online doučovanie poskytujem cez Skype, Zoom alebo Teams. Ak sa dohodneme na spolupráci, svojim študentom zasielam v prípade potreby i naskenované podklady na jednotlivé hodiny pre ľahšiu orientáciu v učive.

V prípade záujmu o ďalšie informácie mi prosím do správy napíšte aj Váš e-mailový kontakt aby sa zachovala naša komunikácia ak by zlyhalo doručenie mojej odpovede na tomto portáli.

Lesson types

Štandardná lekcia

4,50 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Milan H.

Milan H.

Unverified reference

Veľmi príjemná a milá s vynikajúcim prístupom, ktorý zaručene pomáha s angličtinou a to v každom smere. Bol som veľmi spokojný a za pár týždňov som pociťoval zlepšenia.

Hana G.

Hana G.

Unverified reference

S Luckou som pracovala na zlepšení advanced gramatiky (úroveň C1) a konverzácie. Veľmi mi pomohla, vždy perfektne vysvetlila na príkladoch pravidlá anglickej gramatiky, dodala materiály a cvičenia, ktoré ma posúvali a motivovali v ďalšom štúdiu. Ako učiteľ je profesionálka, hodiny si zodpovedne pripravovala, aby boli témy konverzácie aj cvičenia pre mňa vždy zaujímavé a ľahko sa mi učili. Lucku môžem len odporúčiť! :)

Júlia S.

Júlia S.

Unverified reference

V prvom rade chcem povedať jedno veľké ďakujem. Mala som problém s dcérou a jej zvládaním angličtiny, ale vďaka Lucii sa náš problém vyriešil za pár týždňov. Dcéra sa zlepšila v komunikácii, gramatiku zvláda už výborne. Konečne sme odstránili stres z nevedomosti. Túto doučovateľku môžem len vrelo odporučiť. Skvelý prístup k práci, zodpovednosť, ochota a trpezlivosť. Za mňa jednoznačne výborná investícia do vzdelania.

Aneta V.

Aneta V.

Unverified reference

Díky Lucii a jejímu velmi pečlivému a individuálnímu přístupu k mému doučování anglické gramatiky a konverzace se mi podařilo dostat se na úroveň C1 a odmaturovat z angličtiny na jedničku. Angličtina je pro mě velmi důležitá, protože mi umožňuje bavit se s mnoha zajímavými lidmi, s kterými bych se jinak kvůli jazykové bariéře neměla šanci dorozumět. Děkuji Lucii a hodiny s ní doporučuji všem:).

Michaela V.

Michaela V.

Unverified reference

Lucia ma veľmi dobre viedla v príprave na anglickú skúšku, ktorú som bez problémov zvládla a pomohla mi v hovorenej angličtine natoľko, že som mohla ísť študovať aj do zahraničia. Môžem veľmi odporučiť.

Tutor's answer:

Ďakujem Miška :)

pictures and certificates

Blogs (2)

Aké frázy použiť v Letter of application?

​Či sa pripravujete na skúšky z anglického jazyka alebo si hľadáte prácu kde sa anglický jazyk vyžaduje, Letter of application je typ formálneho listu s ktorým sa v živote stretávame…

Tipy ako začať s čítaním v angličtine

Moji študenti sa ma často pýtajú ako môžu ďalej napredovať v učení angličtiny aj mimo hodín doučovania. Moja odpoveď je vždy jasná - čítaním v angličtine. Či už ste začiatočník alebo pokročilý, či…