Tadeáš B.

Tadeáš B.

Responds within 6 hrs, to 60% of messages
60% 6 hr

Tadeáš B.

Doučovanie jazykov, vied a príprava na prijímačky

  • 5/5 (rated by 3 students)
Price From 18 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahojte, volám sa Tadeáš, mám 21 rokov a momentálne študujem na fakulte medicíny v Nancy vo Francúzsku. S doučovaním mám už viac ako 3 roky skúseností a doučujem medicínu, chémiu, fyziku, biológiu a matematiku. Čo sa týka jazykov tak doučujem francúzsky, anglický a španielsky jazyk. Okrem iného, učím študentov aj rôzne metódy a techniky ako sa najefektívnejšie učiť, pripraviť na skúšky a na prijímacie pohovory.

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

References (8)

+ add reference
Tomáš D.

Tomáš D.

118 lessons taught

Skvelý doučovateľ jazykov! Je vidieť, že ich ovláda a vždy mi odovzdá užitočné rady. Po doučovaní francúzštiny, som ho požiadal aj o doučovanie angličtiny. Vrelo odporúčam!

Marek H.

Marek H.

72 lessons taught

Tadeáš ma pripravuje na prijímačky na medicínu. Jeho výučba je veľmi dobre štrukturovaná a všetko vysvetľuje veľmi jednoznačne. Najmä v chémii som si už oveľa istejší. Jednoznačne odporúčam.

Martina G.

Martina G.

58 lessons taught

Som veľmi spokojná s Tadeášom, je veľmi príjemný, ochotný, zodpovedný a rýchlo reaguje na správy. Pochopila som pri ňom učivo z matematiky nad ktorým som si hodiny nevedela dať rady. Skvelá, zrozumiteľná a efektívna forma výučby!

Ingrid M.

Ingrid M.

Unverified reference

Tadeáš doučuje syna matematiku. Vie matematiku vysvetliť zrozumiteľným a efektívnym spôsobom. Vie správne odhadnúť, ktorú látku je potrebné vysvetliť, precvičiť. Po doučovaní má syn dobrý pocit, že látku pochopil a vie samostatne počítať zadané príklady. Pre mňa je dôležité, že syn v matematike vďaka Tadeášovi napreduje a aktívne sa zapája v škole na hodinách matematiky.

Deleted-071b9a D.

Account deleted

Unverified reference

Syn je veľmi spokojný s Tadeášom, teší sa na ďalšie hodiny matematiky s ním. Tadeáša odporúčame, je 🔝