Romana G.

Romana G.

Responds within 10 hrs, to 40% of messages
40% 10 hr
Accepts new students

Romana G.

Accepts new students

Online doučovanie slovenského jazyka a literatúry + príprava na prijímacie skúšky

  • 5 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  8 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 8 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahojte, volám sa Romana. Som študentkou Gymnázia Andreja Vrábla v Leviciach. Vo voľnom čase sa venujem umeniu, literatúre a divadlu, práve preto mám silný vzťah so slovenským jazykom a literatúrou.
Ponúkam doučovanie v oblasti slovenského jazyka a literatúry pre základné školy, anglického jazyka na úrovni B1, nemeckého jazyka na úrovni A1 a dejepisu. Doučujem už viac ako rok a nesmierne ma to baví.
Teším sa na spoločné hodiny!

Lesson types

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Ján Ď.

Ján Ď.

3 lessons taught

Syn vsetko rychlo chape. Velka spokojnost. Dakujem 👍

Lenka V.

Lenka V.

1 lesson taught

Romanka doucuje moju dcérku slovensky jazyk, prvý aj druhy stupeň ,lebo žijeme v zahraničí. Učebňu osnovu si pripravuje podľa potreby mojej dcéry. Veľká spokojnosť a týmto by som chcela aj poďakovať za trpezlivosť a vynaloženú snahu.

Filip H.

Filip H.

1 lesson taught

Romana ma doučovala slovenčinu a angličtinu a musím povedať, že mi veľmi pomohla. Necítil som sa pri doučovaní, že by som bol hlúpy, aj keď som často nevedel. Jej prístup bol priateľský a bez odsudzovania za neovládanie látok ako to často robia učitelia. Vďaka pekne spracovaným prezentáciám sa mi učivo ľahšie dostávalo do pamäte a hodiny ma väčšinou dokonca bavili. Ďakujem za skvelé doučko, veľmi mi pomohlo a cítim sa v učivách oveľa viac doma :)

Deleted-67634e D.

Account deleted

Unverified reference

Romana ma doučovala nemecký jazyk. Po pár hodinách som začala pocitovať výrazný rozdiel v mojich výsledkoch v škole. Vrelo odporúčam.

U Z.

U Z.

Unverified reference

Romanka ma doučovala sjl fakt zlate dievča dobre vysvetlila a aj naučila . Určite odporúčam doučovania boli ako pohovor s kamarátkou.

Answered questions (4)

This tutor has helped to answer these study questions

Romana G.

Určenie vetných členov

Dobrý deň, prosím Vás o pomoc s určením vetných členov vo vete: "Tomuto čiernemu zlatu vďačíme za teplo v našich príbytkoch."

Romana G.

Vetné členy

Chcem sa spýtať, či mám správne určené vetné členy v tejto vete Pobral sa hore kopcom. Pobral sa - prisudok slovesny podmet nevyjadrený Hore - prislovkové určenie miesta Kopcom - prislovkové určenie spôsobu