Lenka B.

Lenka B.

Accepts new students

Lenka B.

Accepts new students

Doučovanie: slovenský jazyk - anglický jazyk

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings
Price From 15 €/hr
Preferred times: midday, evenings

Description

Som trpezlivá, milá a priateľská lektorka, ktorá Ťa naučí nebáť sa angličtiny, využívať ju v praktickom živote a to bez ohľadu na to či si žiak, študent, maturant, alebo dospelý, ktorý začína od základov.

Ponúkam doučovanie anglického jazyka - konverzácie aj gramatiky pre študentov ZŠ, SŠ, budúcich maturantov. Taktiež ponúkam výučbu / doučovanie slovenského jazyka pre cudzincov či zahraničných študentov

Učím len cez internet. Ponúkam individuálne hodiny jazyka alebo aj vo dvojici s kamarátom / kamarátkou.

Prispôsobím sa požiadavkám, možnosť doučovania školského učiva, pripravovania na skúšky/testy, zlepšenia známky z jazyka, alebo len zdokonalenie v konverzácií. S výučbou oboch jazykov mám skúsenosti, keďže som ich vyštudovala na filozofickej fakulte a pôsobím ako učiteľka na strednej škole.

Taktiež sa venujem aj výučbe cudzincov, ktorých cieľom je dobré zvládnutie slovenského jazyka a získanie, resp. zlepšenie komunikačných kompetencií.

Prosím kontaktujte ma len v prípade vážneho záujmu a nezabudnite mi v prvej správe poskytnúť e-mailový kontakt alebo telefónne číslo pre prípad, že portál DoučMa zlyhá a moju odpoveď nedoručí.

Teším sa :-)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min