Martina D.

Martina D.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr

Martina D.

Učiť sa dá aj v pohode a s úsmevom :-)

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Pozdravujem Vás! Moje meno je Martina. Vďaka 18-ročnej praxi mám veľa skúseností. Venujem sa výučbe detí aj dospelých. Každý rok pripravujem deti a študentov na prijímacie pohovory, "Monitor", maturitu, tak viem, čo funguje, aby človek napredoval. Pracovala som bežne s deťmi so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, integrovanými i veľmi nadanými. Všetko prispôsobujem potrebám konkrétneho človeka, ku každému pristupujem individuálne a na základe toho zostavujem program šitý na mieru. Za veľkú výhodu považujem svoju trpezlivosť a tiež to, že učenie ma baví. Momentálne doučujem online, takže sa učíte z pohodlia Vášho domova. O príjemnú atmosféru sa už postarám ja.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

References (12)

+ add reference
Miroslava M.

Miroslava M.

Unverified reference

Pani učiteľka Maťka, je tá najlepšia osôbka aká ma doteraz, ako pani učiteľka, stretla. Pripravovala ma aj na „monitor”, prijímacie skúšky na strednú školu a aj na maturitnú skúšku. Hodiny boli zaujímavé a vládla tam priateľská atmosféra. Slovenský jazyk a literatúru som si, vďaka nej, veľmi obľúbila. Najlepšie na tom je, že ma naučila ako sa efektívne učiť. Som veľmi vďačná, že som mala to šťastie mať takú úžasnú pani učiteľku a vrelo odporúčam.

Pavla M.

Pavla M.

Unverified reference

Pani učiteľka ma pripravovala na prijímacie pohovory na strednú školu . Prišla som s veľmi málo vedomosťami ale ona ma to celé doučila . Dostala som sa vďaka nej na moju vysnívanú školu a som veľmi vďačná. Hodiny s ňou boli zábavne a aj priniesli výsledky . Vrelo odporúčam :)

Boris F.

Boris F.

Unverified reference

Doučovanie hodnotím veľmi dobre, veľmi dobrý a priateľský prístup. Som maximálne spokojný aj s obsahom hodín. určite odporúčam

Lenka N.

Lenka N.

Unverified reference

Pani Drdáková je citujem: "najlepšia doučovateľka". :) Zodpovedný a profesionálny prístup, cvičenia na mieru podľa potreby študenta. Na hodinách je veľmi milá a príjemná. Tešíme sa, že sme ju našli.

I ..

I ..

Unverified reference

Pani doucovateľka Martinka má pripravovala na maturitu. Aj, keď som sa spamätala na poslednú chvíľu dokázala ma učiť efektívnym a priateľským spôsobom, ktorý bol pre mňa veľmi obohacujúc i a informácie, ktoré sme spolu preberali mi pomáhajú aj teraz na vysokej škole. Naučila má techniky, ako sa efektívne učiť, pretože vždy som sa učila veľa no moja námaha bola veľa krát zbytočná. Odporúčam každému kto si nieje istý, že to zvládne sám kontaktovať pani doucovateľku, neje to žiadna hanba nechať si pomôcť od nikoho skúsenejšieho, v tomto prípade by som povedala profesionálnej milej učiteľky, ktorá dokáže zohľadniť všetky vaše nedostatky, ale aj plusy a prispôsobí hodiny tak, aby to bolo pre Vás, čo najľahšie zapamätateľné. Veľmi odporúčam a jedine, čo ľutujem, že som “neobjavila” pani doucovateľku skôr, myslím, že by mi to uľahčilo veľa neefektívneho učenia.

Answered questions (18)

This tutor has helped to answer these study questions

Martina D.

Dokonavý a nedokonavý vid.

Dobrý podvečer, potreboval by som pomôcť so slovesnými vidmi-poprípade vysvetlenie napr: nakreslím a mám vytvoriť opačnú v. dvojicu, bude pršať-aký je to vid a opačnú dvojicu a volali aký je to vid a opačná v. dvojica, bol by som veľmi rád, ak by mi to niekto vysvetlil, ďakujem Vám veľmi pekne.

Martina D.

Slovenský jazyk

Dobrý deň, potrebujem pomôcť Mám určite či ide o hononymum,antonymum,synonymum , viacvýznamové slovo a jednovýznamové slovo 1. Písať-Čítať 2. Kniha na čítanie-kniha života 3. Zámok budova-zámok dvere 4.Kričať-hulákať Ďakujem.

Martina D.

Frazeologizmus

Vie mi niekto vysvetliť význam frazeologizmu “Keď ste si ma upiekli, tak si ma zjedzte.”?

Martina D.

Slovenčina - vetné členy

Vo vete “Peter od susedov zbieral včera v hore lesné plody.” je vetný člen “od susedov”nepriamym predmetom alebo nezhodným prívlastkom?