Emma G.

Emma G.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 hr
Accepts new students

Emma G.

Accepts new students

Hodiny angličtiny z Londýna, španielčina hrou alebo doučovanie slovenčiny

  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Ahoj :D !

Volám sa Emma. Aktuálne študujem psychológiu na college v Anglicku. Z tohto dôvodu môžem robiť hodiny iba online (cez Zoom, Skype, Teams, WhatsApp alebo Messenger).

Mám anglický certifikát IELTS na úrovni C1 a viem ako ľudia v Londýne rozprávajú. Pri jazykoch som zástancom učenia hrou, lebo sama na sebe som si vyskúšala, že je to oveľa efektívnejšie ako obyčajné memorovanie slovíčok.

Sama som sa naučila španielčinu a zvládla test na úrovni B2. Poznám veľmi veľa tipov ako sa učiť tak, že o tom ani neviete a veľmi rada sa s tým s vami podelím.

Taktiež mám dvojročné skúsenosti s doučovaním slovenčiny. Pomáhala som tretiakovi s učením sa vybraných slov a písaním diktátov, piatačke dostať sa na osemročné gymnázium, deviatakovi učiť sa na monitor a druhákovi na strednej s lepším pochopením učiva. Všetko to boli úspešné spolupráce, z čoho mám veľkú radosť :) .

Pri každom študentovi sa snažím mať individuálny prístup a robiť hodiny tak,aby to bola hlavne zábava. Je totiž dokázané, že pri činnostiach,ktoré nás bavia sa učíme rýchlejšie a informácie nám zostávajú v pamäti dlhšie.

Môžem doučovať ráno, doobeda, poobede aj večer. Cena jednej 60 minútovej hodiny je 10€.

Budem sa tešiť na našu spoluprácu :) !

***
Hey :D !

My name is Emma. I'm currently studying psychology in England. Therefore I am only available for online tutoring sessions (using Zoom, Skype, Teams, WhatsApp or Messenger).

I'm a native Slovak speaker which means I can teach you stuff that is not taught at school. I think teaching should be fun and I'd be happy to share with you some tips on how to learn without even realising it.

I have 2 years of experience with tutoring. I cooperated with small kids, teenagers and even some elderly. I have an individual approach with each client and I personalise lessons to their needs.

I'm available in the morning, afternoon or evening. One 60 minutes lesson costs 10€.

I look forward to cooperating :) !

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min