Simona N.

Simona N.

Responds within 2 hrs, to 75% of messages
75% 2 hr
Accepts new students

Simona N.

Accepts new students

Doučovanie anglického jazyka na mieru :)

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Dobrý deň!

Som lektorkou anglického jazyka v jazykovej škole. Zároveň som študentka pedagogickej fakulty, kde študujem učiteľstvo anglického jazyka a literatúry v kombinácií s históriou.
Anglický jazyk doučujem už niekoľko rokov rôzne vekové kategórie - najmenších, ktorým pomáham sa zamilovať do jazyka, starších žiakov na prvom aj druhom stupni, pripravujem na bilingválne gymnáziá, rovnako aj stredoškolákov, ktorým pomáham s prípravou na maturitu alebo pracujeme na zlepšení ich úrovne, dodávam odvahu hovoriť.

Je u mňa vítaný ktokoľvek, kto sa chce naučiť "spíkovať".
Skrátka doučujem každého, kto si chce tento jazyk obľúbiť alebo chce nabrať istotu v komunikácií. S čímkoľvek prídete - s radosťou Vám pomôžem!
Učenie je moja vášeň. Moje hodiny pripravujem naozaj na mieru, individuálne pre každého. Pripravujem vlastné materiály či pomôcky. Pristupujem individuálne, volím pre každého najvhodnejšiu metódu či učebnicu, pracovné listy. Avšak doučujem výlučne ONLINE

Cena mojich hodín je 15€ za 60min.

Teším sa na Vás! Pomôžem Vašej angličite rásť :)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Martin N.

Martin N.

Unverified reference

To, že ma doučuje Simona považujem za štastie. Jej hodiny mi utekajú rýchlo, vždy je na ne pripravená. Vie mi perfektne vysvetliť gramatiku a naozaj si uživam konverzácie s ňou. Simona je časovo veľmi flexibilná. Má lepšiu angličtinu ako B2. VRELO ODPORÚČAM !!!